Рецепт Буряковий сорбет з бородінським хлібом фото

Буряковий сорбет з бородінським хлібом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 3
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Що таке сорбет? Всі ми його знаємо, як різновид холодного десерту, який робиться з соку або пюре ягід і фруктів шляхом заморозки. Але давайте спробуємо підійти до цієї страви з іншого боку.

Опис приготування:

Зараз я запропоную вам дізнатися про те, як приготувати буряковий сорбет з бородінським хлібом. Оригінальна закуска на основі знайомого овоча. Вона яскрава, пікантна і просто робиться. Підійде для фуршету або доповнення до картопляного пюре. Знайомі інгредієнти в новій формі і з новими смаковими відтінками.

  • Буряк - 450 грам
  • Хліб бородинський - 150 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
буряковий сорбет з бородінським хлібом - фото крок 1
Буряк заздалегідь відваріть до готовності. Потім натріть її, коли вона охолоне, на крупній тертці.
буряковий сорбет з бородінським хлібом - фото крок 2
А цибулю почистіть і наріжте четвертинками.
буряковий сорбет з бородінським хлібом - фото крок 3
Часник також почистіть, і роздушіть плоским ножем.
буряковий сорбет з бородінським хлібом - фото крок 4
З хліба зріжте кірки, і крупно його наріжте.
буряковий сорбет з бородінським хлібом - фото крок 5
Потім на розігрітій олії обсмажте часник і цибулю пару хвилин, помішуючи. Прибравши овочі, в цьому ж маслі обсмажте хліб до легкої скоринки.
буряковий сорбет з бородінським хлібом - фото крок 6
Після цього в блендер покладіть буряк, часник, цибуля і хліб. Додайте сіль і перець. Пробийте інгредієнти блендером до єдиної консистенції.
буряковий сорбет з бородінським хлібом - фото крок 7
Перекладіть отриману масу в силіконові формочки, і приберіть в морозилку.
буряковий сорбет з бородінським хлібом - фото крок 8
Через 2 години сорбет буде готовий! приємною дегустації!

Схожі рецепти