Буряковий сорбет з бородінським хлібом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Що таке сорбет? Всі ми його знаємо, як різновид холодного десерту, який робиться з соку або пюре ягід і фруктів шляхом заморозки. Але давайте спробуємо підійти до цієї страви з іншого боку.
Опис приготування:
Зараз я запропоную вам дізнатися про те, як приготувати буряковий сорбет з бородінським хлібом. Оригінальна закуска на основі знайомого овоча. Вона яскрава, пікантна і просто робиться. Підійде для фуршету або доповнення до картопляного пюре. Знайомі інгредієнти в новій формі і з новими смаковими відтінками.
- Буряк - 450 грам
- Хліб бородинський - 150 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Буряк заздалегідь відваріть до готовності. Потім натріть її, коли вона охолоне, на крупній тертці.
А цибулю почистіть і наріжте четвертинками.
Часник також почистіть, і роздушіть плоским ножем.
З хліба зріжте кірки, і крупно його наріжте.
Потім на розігрітій олії обсмажте часник і цибулю пару хвилин, помішуючи. Прибравши овочі, в цьому ж маслі обсмажте хліб до легкої скоринки.
Після цього в блендер покладіть буряк, часник, цибуля і хліб. Додайте сіль і перець. Пробийте інгредієнти блендером до єдиної консистенції.
Перекладіть отриману масу в силіконові формочки, і приберіть в морозилку.
Через 2 години сорбет буде готовий! приємною дегустації!