Котлети з фаршу з хлібом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 50 хв.
Є безліч варіацій рецептів котлет. Напевно, у кожної домогосподарки є свої переваги в цій страві. Тому, що в нашій країні це одне з найпопулярніших гарячих.
Опис приготування:
У мене в родині теж його люблять, особливо віддається перевагу курці як головному інгредієнта. Про те, як приготувати котлети з фаршу з хлібом, я розповідаю і вам. Це класичний рецепт для пароварки. Цю птицю можна замінити на індичку. Важливо тут те, що страва повинна залишитися ніжним.
- Куряче філе - 650 грам
- Шматок білого хліба - 4 скибочки
- Яйце - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Молоко - 2/3 склянки
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Прокрутіть філе через м'ясорубку. Також додайте до нього очищену цибулю з часником, які варто нарізати на невеликі шматки.
Фарсі сіль, поперчіть. Добре перемішайте масу.
З хліба зріжте кірку. Розділіть його на дрібні шматочки.
Підігрійте молоко і залийте їм хліб. Залиште його на 3 хвилини, щоб рідина повністю вбралася.
Змішайте фарш з хлібом і яйцем. Зробіть єдину консистенцію.
Сформуйте з фаршу котлети і відправте в пароварку на 35 хвилин. Смачного!