Котлети з хлібом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати котлети з хлібом. Смак буде такою ж, як в старій і добрій шкільній їдальні. Розповім все секрети й тонкощі приготування!
Подавати готові котлети можна з хлібом, який необхідно змастити вершковим маслом. Котлети також чудово підійдуть до гречки або іншій каші, яка вам подобається. Блюдо виходить ситним і дуже смачним. Їм ви точно зможете нагодувати всю свою сім'ю.
- Фарш із яловичини - 1000 грам
- Черствий білий хліб - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сіль, перець, сушений кріп - За смаком
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Хліб, вершкове масло - За смаком (для подачі)
1
Черствий білий хліб наріжте на шматочки і залийте холодною водою, щоб той розм'як.
2
Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно поріжте. Важливо розділити цибулину на дві частини. Одну порубати дуже дрібно, а другу побільше. Крупно нарізану цибулю підсмажте на олії до золотистого, а невеликий залиште сирим.
3
Хліб відіжміть від надлишку вологи, змішайте з фаршем, сирим і підсмаженою цибулею. Додайте спеції і добре перемішайте до однорідності. Вибийте фарш, щоб позбутися від зайвого кисню.
4
Накрийте фарш плівкою і приберіть в холодильник на кілька годин.
Сковороду розігрійте, налийте невелику кількість рослинної олії. Вологими руками сформуйте з фаршу котлети і обсмажте з двох сторін до появи скоринки.
Сковороду розігрійте, налийте невелику кількість рослинної олії. Вологими руками сформуйте з фаршу котлети і обсмажте з двох сторін до появи скоринки.
5
Подавайте котлети з скибочкою хліба, намазаним вершковим маслом. Смачного!