Рецепт Курячі котлети з хлібом фото

Курячі котлети з хлібом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 45 хв.

Щоб котлетки вийшли щільними, соковитими і поживними, пропоную рецепт, як приготувати курячі котлети з хлібом. Крім курячих, також можна готувати вироби з будь-якого іншого м'яса.

Опис приготування:

Котлети - це відмінний варіант для будь-якого гарніру: картоплі, макаронів, каш, салатів або просто овочів. Фарш для котлет можна купити готовий, але можна також зробити самостійно за допомогою м'ясорубки або подрібнити ножем, але краще перший варіант, тоді текстура котлет буде однорідною. Зробити такі котлети цікавіше можна, додавши до них твердий сир або зелень.

  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Хліб - 50 грам
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Куряча грудка - 300 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
курячі котлети з хлібом - фото крок 1
1. У миску наливаємо молоко, замочуємо в ньому хліб, залишаємо його на 20-30 хвилин, а потім віджимаємо зайву вологу і розминаємо м'якуш. Курячі грудки моєму і подрібнюємо через м'ясорубку, так само подрібнюємо і цибулю, додаємо до хліба, вбиваємо яйце. Кріп миємо й подрібнюємо, все перемішуємо, солимо і перчимо.
курячі котлети з хлібом - фото крок 2
2. Із загальної маси відщипуємо шматочки і скочується котлети. Масло заздалегідь охолоджуємо і нарізаємо невеликими шматочками, всередину кожної котлетки кладемо шматочок.
курячі котлети з хлібом - фото крок 3
3. Панірувальні сухарі висипаємо в миску, обвалюють в них кожну котлету, а потім відправляємо їх на розігріту сковороду з соняшниковою олією, обсмажуємо з обох сторін і подаємо до столу.

Схожі рецепти