Курячі котлети з хлібом
(покроковий рецепт з фото)
Щоб котлетки вийшли щільними, соковитими і поживними, пропоную рецепт, як приготувати курячі котлети з хлібом. Крім курячих, також можна готувати вироби з будь-якого іншого м'яса.
Котлети - це відмінний варіант для будь-якого гарніру: картоплі, макаронів, каш, салатів або просто овочів. Фарш для котлет можна купити готовий, але можна також зробити самостійно за допомогою м'ясорубки або подрібнити ножем, але краще перший варіант, тоді текстура котлет буде однорідною. Зробити такі котлети цікавіше можна, додавши до них твердий сир або зелень.
- Молоко - 100 мілілітрів
- Хліб - 50 грам
- Соняшникова олія - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Куряча грудка - 300 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Вершкове масло - 40 грам
- Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
1. У миску наливаємо молоко, замочуємо в ньому хліб, залишаємо його на 20-30 хвилин, а потім віджимаємо зайву вологу і розминаємо м'якуш. Курячі грудки моєму і подрібнюємо через м'ясорубку, так само подрібнюємо і цибулю, додаємо до хліба, вбиваємо яйце. Кріп миємо й подрібнюємо, все перемішуємо, солимо і перчимо.
2. Із загальної маси відщипуємо шматочки і скочується котлети. Масло заздалегідь охолоджуємо і нарізаємо невеликими шматочками, всередину кожної котлетки кладемо шматочок.
3. Панірувальні сухарі висипаємо в миску, обвалюють в них кожну котлету, а потім відправляємо їх на розігріту сковороду з соняшниковою олією, обсмажуємо з обох сторін і подаємо до столу.