Бурито з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Буріто - це національне мексиканське блюдо, яке міцно зайняло місце на американському континенті. У нашому випадку ми розберемо рецепт приготування буріто з шинкою і сиром.
Цей рецепт приготування буріто з шинкою і сиром може нагадувати рецепт приготування шаурми. У процесі приготування ми стикаємося з декількома етапами: підготовка інгредієнтів, промінь načinki, формування буріто.
- Коржик "тортілья" - 3-4 штук
- Шинка - 300 грам
- Свинячий фарш - 200 грам
- Квасоля варена - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2-3 штук
- Перець чилі - 1 штука
- Помідори - 5-6 штук
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Мексиканські спеції - За смаком
- Braai - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Сир - 150 грам
Цибуля чистий, моєму і ріжемо дрібними шматочками.
Те ж саме робимо з часником.
Дрібно ріжемо перець чилі.
Помідори поміщаємо в миску, заливаємо гарячою водою і залишаємо на 5-7 хвилин. Після цього воду зливаємо, а шкіру з помідорів знімаємо.
Готуємо фарш, нарізаємо шинку кубиками.
Розминаємо половину квасолі в окремій мисці.
Подрібнюємо кінзу.
Головна частина - приготування начинки буріто. Спочатку смажимо цибулю до знебарвлення, додаємо часник, перець чилі і смажимо ще близько 5 хвилин. Додаємо фарш упереміш з шинкою і смажимо до придбання масою коричневого кольору.
Додаємо по черговості в сковороду помідори, розмішуємо їх там же до стану пюре, додаємо пюре з квасолі, розмішуємо і, нарешті, додаємо другу цілу половину квасолі. Посипаємо вміст сковорідки спеціями, які у нас є і перемішуємо. В останню чергу додаємо тертого сиру.
Розстеляємо на столі корж. Загортаємо в неї начинку.
Блюдо готово. Дуже схоже на шаурму, але за смаком воно інше.