Рецепт Булочки з сиру фото

Булочки з сиру
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Булочки

В останні кілька місяців я просто не уявляю свій день без того, щоб не зробити випічку. І я постійного знаходжу все нові і нові рецепти. Ось, наприклад, рецепт цих булочок знайшла недавно.

Дізнайтеся, як приготувати булочки з сиру. Вони виходять ну дуже ніжними і повітряними. А начинка з повидла так смачно поєднується з тестом! Я вже давно не купую такого роду випічку, весь час роблю її сама. Клопоту з нею не так багато, як може здатися на перший погляд, а вистачить її дня на 2 або три, не забувайте розігрівати в мікрохвильовці.

  • Борошно - 500 грам
  • Сир жирний - 220 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Ванілін - 1 грам
  • Дріжджі сухі - 10 грам
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Яблучне повидло - 1 Склянка
  • Кунжут - За смаком
булочки з сиру - фото крок 1
Сир розітріть з одним яйцем, сіллю, цукром і ваніліном. Трохи підігрійте молоко, влийте його в суміш. Також всипте борошно і дріжджі, замісіть тісто.
булочки з сиру - фото крок 2
З тіста зробіть куля, покладіть його в миску. Накрийте рушником і залиште на годину, щоб тісто збільшилася вдвічі.
булочки з сиру - фото крок 3
Як тільки тісто підійшло, розділіть його на 10-12 частин. З кожної розкачайте невеликі коржі, в центр кожної покладіть ложку повидла. Защипніть краю тесту в центр, покладіть булочки на деко, застелений папером. Змастіть все збитим яйцем і посипте кунжутом.
булочки з сиру - фото крок 4
Розігрійте духовку до 180 градусів. Булочки залиште на 15 хвилин набухати, а потім приберіть в духовку на 25 хвилин. Після цього випічку можна пробувати.

Схожі рецепти