Булочки з сиру
(покроковий рецепт з фото)
В останні кілька місяців я просто не уявляю свій день без того, щоб не зробити випічку. І я постійного знаходжу все нові і нові рецепти. Ось, наприклад, рецепт цих булочок знайшла недавно.
Дізнайтеся, як приготувати булочки з сиру. Вони виходять ну дуже ніжними і повітряними. А начинка з повидла так смачно поєднується з тестом! Я вже давно не купую такого роду випічку, весь час роблю її сама. Клопоту з нею не так багато, як може здатися на перший погляд, а вистачить її дня на 2 або три, не забувайте розігрівати в мікрохвильовці.
- Борошно - 500 грам
- Сир жирний - 220 грам
- Цукор - 100 грам
- Ванілін - 1 грам
- Дріжджі сухі - 10 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Яблучне повидло - 1 Склянка
- Кунжут - За смаком
Сир розітріть з одним яйцем, сіллю, цукром і ваніліном. Трохи підігрійте молоко, влийте його в суміш. Також всипте борошно і дріжджі, замісіть тісто.
З тіста зробіть куля, покладіть його в миску. Накрийте рушником і залиште на годину, щоб тісто збільшилася вдвічі.
Як тільки тісто підійшло, розділіть його на 10-12 частин. З кожної розкачайте невеликі коржі, в центр кожної покладіть ложку повидла. Защипніть краю тесту в центр, покладіть булочки на деко, застелений папером. Змастіть все збитим яйцем і посипте кунжутом.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Булочки залиште на 15 хвилин набухати, а потім приберіть в духовку на 25 хвилин. Після цього випічку можна пробувати.