Рецепт Булочки з корицею і вершкової поливанням фото

Булочки з корицею і вершкової поливанням
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершки , Дріжджове тісто
На полуденок , Для дітей
Випічка , Солодке , Булочки
Кількість порцій: 12
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Булочки з корицею і вершкової поливанням - це варіація на тему булочок"Сіннабон" . Солодкі пухнасті булочки з яскравим смаком і ароматом кориці, политі ніжним вершковим кремом, - просто смакота!

Опис приготування:

Рецепт булочок"Сіннабон" вивірений роками, його довго і ретельно продумували, щоб отримати найсмачнішу булочку з корицею. Сьогодні хочу запропонувати рецепт, який адаптований до домашніх умов. Отже, як приготувати булочки з корицею і вершкової поливанням? Легко і просто! Тісто для булочок дріжджове, з невеликим секретом: ми будемо заварювати його окропом. За рахунок цієї методики тісто виходить дуже м'яким, а булочки - пухнастими. Вершкова поливання готується на основі цукрової пудри і вершкового масла, виходить солодкої, з приємним ванільним ароматом і смаком. Спробуйте цей рецепт, я думаю, він стане одним з найулюбленіших. Насолоджуйтесь!

  • Дріжджі - 14 грам (сухі)
  • Тепла вода - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Окріп - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 6 склянок
  • Коричневий цукор - 1 Склянка
  • Обкладинка - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 350 грам (для тіста 200 г, для начинки 100 г, 50 г для поливання)
  • Цукрова пудра - 3 склянки
  • Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 2-3 Ст. Ложок
булочки з корицею і вершкової поливанням - фото крок 1
Змішайте дріжджі і теплу воду в мірній чашці, залиште на п'ять хвилин.
Додайте цукор, сіль і киплячу воду у велику миску. Змішайте до однорідності.
булочки з корицею і вершкової поливанням - фото крок 2
Додайте яйця, опару і вершкове масло кімнатної температури. Знову все змішайте до однорідності.
булочки з корицею і вершкової поливанням - фото крок 3
Поступово вводите борошно, не перестаючи збивати міксером на низькій швидкості. Тісто має вийти м'яким і однорідним.
булочки з корицею і вершкової поливанням - фото крок 4
Накрийте тісто плівкою і поставте в тепле місце на годину. Тісто має збільшитися вдвічі.
булочки з корицею і вершкової поливанням - фото крок 5
Коли тісто підійде, обомніте його і залиште ще на 30 хвилин.
булочки з корицею і вершкової поливанням - фото крок 6
Розкачайте тісто пластом приблизно в 1 см. Корицю змішайте з вершковим маслом (100 г), і коричневим цукром. Змастіть пласт тесту рівномірно по всій поверхні.
булочки з корицею і вершкової поливанням - фото крок 7
Скрутіть тісто в рулет.
булочки з корицею і вершкової поливанням - фото крок 8
Розріжте рулет на шматочки однакового розміру.
булочки з корицею і вершкової поливанням - фото крок 9
Покладіть шматочки зрізом вниз в форму так, щоб вони були на відстані кількох сантиметрів один від одного. Залиште булочки підходити на 45 хвилин.
булочки з корицею і вершкової поливанням - фото крок 10
Коли булочки підійдуть, надішліть їх у розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
булочки з корицею і вершкової поливанням - фото крок 11
Булочки повинні вийти красивого золотистого кольору.
булочки з корицею і вершкової поливанням - фото крок 12
Для поливання: за допомогою міксера вбийте масло. Додайте щіпку солі, ваніль, молоко і цукор. Перемішайте, поки глазур не стане гладкою і кремовою.
булочки з корицею і вершкової поливанням - фото крок 13
Полийте зверху булочки поливанням, Можна подавати до столу!

Схожі рецепти