Булочки з корицею і вершкової поливанням
(покроковий рецепт з фото)
Булочки з корицею і вершкової поливанням - це варіація на тему булочок "сіннабон" . Солодкі пухнасті булочки з яскравим смаком і ароматом кориці, политі ніжним вершковим кремом, - просто смакота!
Рецепт булочок "сіннабон" вивірений роками, його довго і ретельно продумували, щоб отримати найсмачнішу булочку з корицею. Сьогодні хочу запропонувати рецепт, який адаптований до домашніх умов. Отже, як приготувати булочки з корицею і вершкової поливанням? Легко і просто! Тісто для булочок дріжджове, з невеликим секретом: ми будемо заварювати його окропом. За рахунок цієї методики тісто виходить дуже м'яким, а булочки - пухнастими. Вершкова поливання готується на основі цукрової пудри і вершкового масла, виходить солодкої, з приємним ванільним ароматом і смаком. Спробуйте цей рецепт, я думаю, він стане одним з найулюбленіших. Насолоджуйтесь!
- Дріжджі - 14 грам (сухі)
- Тепла вода - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Окріп - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 6 склянок
- Коричневий цукор - 1 Склянка
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 350 грам (для тіста 200 г, для начинки 100 г, 50 г для поливання)
- Цукрова пудра - 3 склянки
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 2-3 Ст. Ложок
Додайте цукор, сіль і киплячу воду у велику миску. Змішайте до однорідності.