Булочки з корицею і шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати булочки з корицею по-новому! Ці булочки я готую не з дріжджового тіста, як це звично. А замість крему зі збитих вершків використовую шоколадну глазур. Пробуйте!
Ніжні, повітряні булочки з шоколадом… смачно, правда? ! Сьогодні ми приготуємо дріжджове тісто, ароматну начинку і з'єднаємо всі це в смачній домашній випічці - булочках.
- Борошно - 2, 5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор білий - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 4 чайних ложки
- Вершки жирні - 0, 5 L
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Цукор коричневий - 0, 5 склянки
- Обкладинка - 1, 5 Ст. Ложки
- Шоколадна стружка - 0, 5 склянки
- Цукрова пудра - 1-1, 5 склянки
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
- Молоко - 2 Ст. Ложки

1. Змішайте борошно з сіллю, розпушувачем і білим цукром.

2. Влийте до борошняної суміші жирні вершки.

3. Тісто добре перемішайте.

4. Присипте стіл борошном і викладіть на нього тісто і, вимішують його 1 хвилину, потім сформуйте з нього кулю.

5. Руками розтягніть тісто в прямокутник.

6. За допомогою качалки тонко розкачати тісто.

7. Розтопити вершкове масло, додайте до нього коричневий цукор і корицю, змастіть приготованою сумішшю тісто і посипте шоколадною стружкою.

8. Поверніть пласт тесту в рулет.

9. За допомогою гострого ножа або нитки розріжте тісто на 12 частин.

10. Викладіть отримані булочки в форму для запікання.

11. Запікайте булочки в розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин. Остудіть булочки в формі.

12. Тим часом змішайте в мисці какао, ванільний екстракт, молоко і додайте спершу 1 склянка цукрової пудри, перемішайте і введіть ще ¼ склянки. Якщо суміш занадто рідка, додайте ще трохи цукрової пудри.

13. Перекладіть остиглі булочки на решітку, полийте приготовленої глазур'ю і залиште до її застигання.