Булочки з корицею і родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Якось я вирішив зробити сюрприз для своєї дружини і приготував її улюблені булочки сам. Вийшли смачні, м'які і ароматні булочки з корицею і родзинками! ділюся рецептом!
Виходять прості і смачні булочки. Я опишу склад начинки, але ви можете регулювати інгредієнти на свій розсуд. Хтось любить, коли в булочці більше кориці, хтось більше родзинок У будь-якому випадку, тісто для булочки гарне, виходить м'яким і смачним. Глазур теж здорово поєднується зі смаком кориці. Спробуйте. Булочки з корицею і родзинками - то, що полюбить вся ваша сім'я
- Борошно - 500 грам
- Сухі дріжджі - 1 штука (один пакетик.)
- Молоко - 400 мілілітрів
- Цукор - 35 грам
- Вершкове масло - 35 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Яйце - 1 штука
- Коричневий цукор - 0, 5 склянки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Ізюм - 1 Склянка
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукрова пудра - 125 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Ванілін - За смаком
Для початку змішайте дріжджі з 1/3 муки і відкладіть в сторону. У каструлі змішайте молоко (300 мл), олія, сіль, поки все не розчиниться, потім додайте в каструлю яйце і борошна. Висипати в каструлю дріжджі з борошном і збийте все гарненько! Якщо у вас є міксер, то скористайтеся ним. Slepite Shar, покладіть його в миску, накрийте рушником і залиште в теплому місці на годину-півтора.
Посипте стільницю борошном і розкачайте на неї тісто, вийде великий млинець висотою і 0, 5 см.
Спочатку змастіть тісто розтопленим вершковим маслом, потім посипте корицею і коричневим цукром, після того, як навантаження від вище родзинок.
Потім розріжте тісто на довгі смужки (товщина на ваш розсуд) і скрутіть з них булочки. Потримайте булочки сирими 10 хвилин. Щоб тісто просочилося начинкою. Потім запікайте їх в розігрітій на 180 градусів духовці протягом 25-30 хвилин.
Змішайте цукрову пудру, ванілін і вершки, збийте і поливайте такий глазур'ю вже готові булочки. Потроху:) Ваші булочки готові!