Рецепт Булочки з корицею і родзинками фото

Булочки з корицею і родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Фрукти , Сухофрукти , Ізюм
На полуденок
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якось я вирішив зробити сюрприз для своєї дружини і приготував її улюблені булочки сам. Вийшли смачні, м'які і ароматні булочки з корицею і родзинками! ділюся рецептом!

Опис приготування:

Виходять прості і смачні булочки. Я опишу склад начинки, але ви можете регулювати інгредієнти на свій розсуд. Хтось любить, коли в булочці більше кориці, хтось більше родзинок У будь-якому випадку, тісто для булочки гарне, виходить м'яким і смачним. Глазур теж здорово поєднується зі смаком кориці. Спробуйте. Булочки з корицею і родзинками - то, що полюбить вся ваша сім'я

  • Борошно - 500 грам
  • Сухі дріжджі - 1 штука (один пакетик.)
  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Цукор - 35 грам
  • Вершкове масло - 35 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйце - 1 штука
  • Коричневий цукор - 0, 5 склянки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Ізюм - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукрова пудра - 125 грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Ванілін - За смаком
булочки з корицею і родзинками - фото крок 1
Для початку змішайте дріжджі з 1/3 муки і відкладіть в сторону. У каструлі змішайте молоко (300 мл), олія, сіль, поки все не розчиниться, потім додайте в каструлю яйце і борошна. Висипати в каструлю дріжджі з борошном і збийте все гарненько! Якщо у вас є міксер, то скористайтеся ним. Slepite Shar, покладіть його в миску, накрийте рушником і залиште в теплому місці на годину-півтора.
булочки з корицею і родзинками - фото крок 2
Посипте стільницю борошном і розкачайте на неї тісто, вийде великий млинець висотою і 0, 5 см.
булочки з корицею і родзинками - фото крок 3
Спочатку змастіть тісто розтопленим вершковим маслом, потім посипте корицею і коричневим цукром, після того, як навантаження від вище родзинок.
булочки з корицею і родзинками - фото крок 4
Потім розріжте тісто на довгі смужки (товщина на ваш розсуд) і скрутіть з них булочки. Потримайте булочки сирими 10 хвилин. Щоб тісто просочилося начинкою. Потім запікайте їх в розігрітій на 180 градусів духовці протягом 25-30 хвилин.
булочки з корицею і родзинками - фото крок 5
Змішайте цукрову пудру, ванілін і вершки, збийте і поливайте такий глазур'ю вже готові булочки. Потроху:) Ваші булочки готові!

Схожі рецепти