Рецепт Хліб з родзинками і корицею фото

Хліб з родзинками і корицею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 12
Час приготування: 5 г. 0 хв.

З успіхом зробіть звичайний хліб незвичайним. Надайте йому форму рулету і додайте спеції. Хліб відмінно подавати з вершковим маслом до сніданку. Записуйте, як приготувати хліб з родзинками і корицею.

Опис приготування:

Солодкість цього рулету-хліба можна варіювати, якщо любите солодкий, додайте трохи більше цукру. Можна додати родзинки з корицею в саме тісто, потім викладіть його в форму або розкачати пласт з тіста, посипати його корицею і скрутити в рулет. Такий хліб відмінно підходить для ранкових бутербродів з маслом або варенням.

  • Цільнозернове борошно - 1 Склянка
  • Борошно пшеничне - 315 грам
  • Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Сухі швидкодіючі дріжджі - 3/4 Ст. Ложки
  • Ізюм - 0, 5 склянки
  • Обкладинка - 1 Ст. Ложка
  • Вода тепла - 250 мілілітрів
хліб з родзинками і корицею - фото крок 1
1. У миску викладіть борошно (два види), додайте цукор, сіль, дріжджі, родзинки і перемішайте.
хліб з родзинками і корицею - фото крок 2
2. Влийте спершу 175 мілілітрів теплої води, перемішайте.
хліб з родзинками і корицею - фото крок 3
3. Потроху влийте воду, що залишилася, щоб тісто зібралося в єдиний кому.
хліб з родзинками і корицею - фото крок 4
4. Накрийте його кришкою, харчовою плівкою або рушником і залиште при кімнатній температурі на 2 годину.
хліб з родзинками і корицею - фото крок 5
5. Викладіть тісто на поверхню, присипану борошном, обомніте пару раз. Руками або качалкою розкачати тісто в пласт і посипте корицею, якщо хочете солодку випічку, посипте ще й цукром.
хліб з родзинками і корицею - фото крок 6
6. Сверре шар тіста ruletom.
хліб з родзинками і корицею - фото крок 7
7. Швом вниз покладіть рулет в форму для випікання.
хліб з родзинками і корицею - фото крок 8
8. Накрийте тісто рушником і залиште ще на 1, 5-2 годину.
хліб з родзинками і корицею - фото крок 9
9. Запікайте в розігрітій до 210 градусів духовці близько 30 хвилин або до золотистої скоринки.
хліб з родзинками і корицею - фото крок 10
10. Викладіть хліб-рулет на решітку і дайте йому постояти деякий час.
хліб з родзинками і корицею - фото крок 11
11. Остиглий хліб наріжте шматочками і подавайте з вершковим маслом.

Схожі рецепти