Хліб з корицею і бананом
(покроковий рецепт з фото)
Кориця завжди додасть в випічку аромат і незвичайний присмак. Її потрібно зовсім небагато, щоб відчути всю магію. А в цьому рецепті у нас буде справжня начинка. Вона точно не залишить вас байдужим.
Розповідаю, як приготувати хліб з корицею і бананом. Два головних інгредієнта поєднуються ідеально. М'яка основа і яскравий смак - ідеальна формула для солодкої випічки. Вона скрасить ваше чаювання в будь-який день. І навіть для свята підійде, тільки тоді варто додати вершкову глазур.
- Банан - 3 штуки (м'який)
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 70 грам
- Цукор білий - 200 грам(150 г - в тісто, 50 г - в начинку)
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Кориця мелена - 0, 5 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
1. Для початку розімніть виделкою банани, розтоплене масло, яйце, цукор для тіста і ванілін.
2. Окремо просійте соду, сіль і борошно. Потім суху суміш всипте до рідкої.
3. Зробіть начинку, перетерши корицю з цукром.
4. Після цього в форму для випічки викладіть половину тіста і половину кориці. Потім знову тісто і корицю з цукром.
5. Випікайте хліб 55 хвилин в духовці при 180 градусах в духовці. Остудіть і подавайте. Приємного чаювання!