Хліб з бананом
(покроковий рецепт з фото)
Один з найулюбленіших видів випічки - хліб з бананом або, точніше сказати, банановий пиріг, готується з найдоступніших продуктів, а з приготуванням впорається навіть початківець кулінар.
Чи пробували Ви банановий хліб? немає? Тоді саме час приготувати цей ароматний хлібець, який більше схожий на пиріг: він солодкий, десертний, з бананом і горішками. Банани краще взяти дуже стиглі, з коричневими цятками на шкірці. Заодно утілізіруете непридатний в їжу фрукт, якщо здобув такої в холодильнику. Банани будуть легко розминатися і змішаються з тестом до однорідної маси. Розминати банани можна виделкою або за допомогою блендера. В останньому випадку тісто буде більш рідким. Після духовки дати хлібу дійти на столі. Якщо наріжете його гарячим, Вам може здатися, що він глевкий. Насправді це не так: хліб повинен бути злегка вологим всередині.
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Банан - 3 штуки
- Яйця курячі - 2 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Цукор - 70 грам
- Розпушувач - 1/2 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1 щіпка
- Масло рослинне - 50 грам