Бісквітний рулет з бананом
(покроковий рецепт з фото)
Такий рецепт просто чудо, яке можна приготувати всього лише за півгодини. Це той самий рецепт, коли, як то кажуть, гості на порозі. У нього дуже ніжний смак, а в розрізі він виглядає дуже ефектно!
Домашній рулет завжди виручає, коли необхідно швидко придумати щось до чаю. Півгодини і можна ставити чайник! .. А в якості крему можна використовувати сметанний крем, карамельний або ж джем. Готуйте на здоров'я!
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 70 грам
- Борошно - 80 грам
- Банан - 2 штуки
- Шоколад - 100 грам
- Вершки від 33% - 200 грам
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
Яйця з цукром збийте в пишну білу масу.
Акуратно вмішати муку, щоб маса не осіла.
Вилийте тісто і розподіліть його по листу. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 10-15.
Готовий рулет разом з папером загорніть в рушник і приберіть в холодильник для охолодження.
Готовий рулет разом з папером загорніть в рушник і приберіть в холодильник для охолодження.
Для крему збийте вершки з цукровою пудрою.
Остиглий рулет від'єднайте від паперу. Розподіліть по ньому крем. Покладіть очищений банан і скрутіть в рулет.
Зверху рулет змастіть розтопленим шоколадом і приберіть в холодильник, щоб він трохи застиг.
Приємного чаювання!