Рецепт Рулет з бананом фото

Рулет з бананом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Банан
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Страви з начинкою , Торти
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Ніжний рулет відмінно підійде для затишних посиденьок за чашкою чаю. Він виходить неймовірно смачним і ніжним. Готується досить просто і швидко. Спробуйте зробити такий рулет з бананом!

Опис приготування:

У приготуванні рулету з бананом немає нічого складно. У духовці потрібно спекти бісквітну основу, змастіть її кремом, викладіть банани. Сверре ruletom. При бажанні можна полити рулет розтопленим шоколадом.

  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Крем - 250 грам
  • Банан - 1 штука
рулет з бананом - фото крок 1
Перш за все відокремте в яйцях жовтки від білків.
рулет з бананом - фото крок 2
У мисочці збийте білки до густої білої піни. Зручно для цього використовувати міксер.
рулет з бананом - фото крок 3
В окремій мисочці збийте жовтки з цукром. Маса повинна вийти однорідною, без відчутних цукрових крупинок.
рулет з бананом - фото крок 4
У цукрово-жовткову масу всипте борошно. Ретельно розмішайте. Грудочок бути не повинно.
рулет з бананом - фото крок 5
До отриманої маси поспішаючи влийте білки. Ще раз перемішайте.
рулет з бананом - фото крок 6
Підготуйте лист, застелите його папір для випічки. Акуратно розподіліть по ньому тісто.
рулет з бананом - фото крок 7
Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте основу для рулету з бананом протягом 15 хвилин.
рулет з бананом - фото крок 8
Після цього поверніть бісквіт в рулет разом з папером, на якій він запікається.
рулет з бананом - фото крок 9
Приготуємо крем. Для цього в мисочці змішайте цукор зі сметаною.
рулет з бананом - фото крок 10
Акуратно розгорніть бісквіт. Рівномірно розподіліть по ньому крем. Викладіть по краю (з якого почнете згортати рулет) порізаний шматочками банан.
рулет з бананом - фото крок 11
Бісквіт акуратно згорніть у рулет. Перед подачею на стіл його можна охолодити, щоб гарненько просочився.

Схожі рецепти