Рулет з бананом
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний рулет відмінно підійде для затишних посиденьок за чашкою чаю. Він виходить неймовірно смачним і ніжним. Готується досить просто і швидко. Спробуйте зробити такий рулет з бананом!
У приготуванні рулету з бананом немає нічого складно. У духовці потрібно спекти бісквітну основу, змастіть її кремом, викладіть банани. Сверре ruletom. При бажанні можна полити рулет розтопленим шоколадом.
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Крем - 250 грам
- Банан - 1 штука
Перш за все відокремте в яйцях жовтки від білків.
У мисочці збийте білки до густої білої піни. Зручно для цього використовувати міксер.
В окремій мисочці збийте жовтки з цукром. Маса повинна вийти однорідною, без відчутних цукрових крупинок.
У цукрово-жовткову масу всипте борошно. Ретельно розмішайте. Грудочок бути не повинно.
До отриманої маси поспішаючи влийте білки. Ще раз перемішайте.
Підготуйте лист, застелите його папір для випічки. Акуратно розподіліть по ньому тісто.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте основу для рулету з бананом протягом 15 хвилин.
Після цього поверніть бісквіт в рулет разом з папером, на якій він запікається.
Приготуємо крем. Для цього в мисочці змішайте цукор зі сметаною.
Акуратно розгорніть бісквіт. Рівномірно розподіліть по ньому крем. Викладіть по краю (з якого почнете згортати рулет) порізаний шматочками банан.
Бісквіт акуратно згорніть у рулет. Перед подачею на стіл його можна охолодити, щоб гарненько просочився.