Рецепт Сирна запіканка з родзинками, яблуками і корицею фото

Сирна запіканка з родзинками, яблуками і корицею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Запіканка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запіканка з сиру сподобається і дорослим, і дітям! Її приємний солодкуватий смак доповнимо родзинками і яблуками з корицею. Ароматичний, смачно і корисно. Спробуйте!

Опис приготування:

Для запіканки вибираємо смачний і добре віджатий сир. Невелика кількість крохмалю допоможе запіканці залишитися пишної. Буде смачно і ароматно!

  • Сир - 600 грам
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Яйця - 3 штуки
  • Йогурт - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Яблуко - 1-2 штук
  • Ізюм - 2-3 Ст. Ложок
  • Кориця мелена - 1 Чайна ложка
сирна запіканка з родзинками, яблуками і корицею - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
сирна запіканка з родзинками, яблуками і корицею - фото крок 2
Яйця збиваємо разом з цукром і сіллю.
сирна запіканка з родзинками, яблуками і корицею - фото крок 3
Додаємо сир.
сирна запіканка з родзинками, яблуками і корицею - фото крок 4
Відправляємо в миску борошно, крохмаль і йогурт. Все перемішуємо.
сирна запіканка з родзинками, яблуками і корицею - фото крок 5
Кладемо в тісто родзинки.
сирна запіканка з родзинками, яблуками і корицею - фото крок 6
Яблоки чистим, ріжемо кубиками і викладаємо в миску. Яблука посипаємо корицею і все перемішуємо.
сирна запіканка з родзинками, яблуками і корицею - фото крок 7
Сирне тісто з наповнювачами перекладаємо в силіконову форму.
Запікаємо при температурі 200 градусів хвилин 15, потім, температуру знижуємо до 180 градусом і готуємо ще хвилин 20. На запіканці повинна з'явиться золотава скоринка. Ми залишаємо сирну випічку в духовці ще на 5-7 хвилин.
сирна запіканка з родзинками, яблуками і корицею - фото крок 8
Сирна запіканка з родзинками, яблуками і корицею готова, посипаємо її цукровою пудрою і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти