Сирна запіканка з родзинками, яблуками і корицею
(покроковий рецепт з фото)
Запіканка з сиру сподобається і дорослим, і дітям! Її приємний солодкуватий смак доповнимо родзинками і яблуками з корицею. Ароматичний, смачно і корисно. Спробуйте!
Для запіканки вибираємо смачний і добре віджатий сир. Невелика кількість крохмалю допоможе запіканці залишитися пишної. Буде смачно і ароматно!
- Сир - 600 грам
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Яйця - 3 штуки
- Йогурт - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Яблуко - 1-2 штук
- Ізюм - 2-3 Ст. Ложок
- Кориця мелена - 1 Чайна ложка
Підготуємо інгредієнти.
Яйця збиваємо разом з цукром і сіллю.
Додаємо сир.
Відправляємо в миску борошно, крохмаль і йогурт. Все перемішуємо.
Кладемо в тісто родзинки.
Яблоки чистим, ріжемо кубиками і викладаємо в миску. Яблука посипаємо корицею і все перемішуємо.
Сирне тісто з наповнювачами перекладаємо в силіконову форму.
Запікаємо при температурі 200 градусів хвилин 15, потім, температуру знижуємо до 180 градусом і готуємо ще хвилин 20. На запіканці повинна з'явиться золотава скоринка. Ми залишаємо сирну випічку в духовці ще на 5-7 хвилин.
Запікаємо при температурі 200 градусів хвилин 15, потім, температуру знижуємо до 180 градусом і готуємо ще хвилин 20. На запіканці повинна з'явиться золотава скоринка. Ми залишаємо сирну випічку в духовці ще на 5-7 хвилин.
Сирна запіканка з родзинками, яблуками і корицею готова, посипаємо її цукровою пудрою і подаємо до столу. Смачного!