Сирна запіканка з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами простий рецепт сирної запіканки з корицею. Смачне і ніжне на смак виходить страва, яке обов'язково вам сподобається. Розповім, як приготувати, щоб було смачно і красиво!
Перед вами швидкий і простий рецепт, як приготувати сирну запіканку з корицею. Хочу попередити, що кориця в таких кількостях дає готової випічці злегка гострий смак, але мені він якраз дуже подобається. Якщо ж ви ризикувати не хочете, додайте або трохи менше кориці, або трохи більше вершків, вони пом'якшують смак цієї запашної спеції.
- Сир - 500 грам
- Ізюм - 50 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Манька - 3 Ст. Ложки
- Вершки жирні - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
- Коричневий цукор - За смаком (для декорування і присипки зверху)
- Яблуко - 1 штука (велике)
1. Ізюм замочимо в окропі, а тим часом змішаємо сир, манку, яйця, цукор, корицю і вершки. Перемішаємо до однорідності.
2. Далі родзинки віджимаємо від залишків води і теж додамо в тісто. Цю суміш викладаємо у форму, і прикрашаємо шматочками яблука.
3. Присипаємо коричневим цукром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хв., запікаємо до золотистого кольору.
4. Вуаля! Смачна солодка запіканка з ніжним коричн ароматом готова!