Булочки з корицею без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Булочки з корицею без дріжджів виходять неймовірно ароматними, легкими, смачними, хрусткими… хочеться спробувати? Заходьте, розповім, як приготувати булочки з корицею без дріжджів.
Рецепт булочок з корицею без дріжджів - дуже простий! Підходить як для початківців кулінарів, так і для зайнятих молодих мам і їхніх маленьких дітей. Якщо у вас мало часу, а хочеться смачного і швидко, то цей рецепт - саме те, що ви шукали!
- Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Горіхи волоські - 30 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйце - 1 штука
Разморозьте листкове бездріжджове тісто.
Поки тісто розморожується, підготуйте начинку: подрібнити горіхи за допомогою качалки.
Змішайте корицю і цукор, розтопіть вершкове масло.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Присипте робочу поверхню борошном. Розкачайте тісто качалкою в одному напрямку. Сильно не розгортайте. Кожен лист розріжте на дві частини і змастіть розтопленим вершковим маслом.
Посипте зверху коричн цукром і горіхами. Зробіть 4 поздовжніх розрізу.
Поверніть заготівлю в рулет і загорніть в кільце.
Викладіть булочки на деко з силіконовим килимком. Змастіть кожну зверху злегка збитим яйцем.
Запікайте булочки 25-30 хвилин до рум'яної скоринки. При бажанні посипте булочки цукровою пудрою. Приємного чаювання!