Булочки з родзинками без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Бездріжджове тісто для випічки готується дуже просто, дріжджі замінюються содою або опарою. В даному випадку булочки з родзинками приготовлені без дріжджів, на молоці, Масла і соди. Смачна домашня випічка!
Дуже простий рецепт приготування булочок з родзинками без дріжджів. Домашня випічка тим і цінна, що не вимагає якихось особливих технологій приготування або надскладних зусиль. Ваші близькі та друзі завжди будуть раді вже тому факту, що ви намагаєтеся для них. Сподіваюся, що вам сподобаються ці смачні булочки!
- Борошно - 400 грам
- Сода - 1, 5 чайних ложки (гашене оцтом)
- Молоко - 150 мілілітрів
- Вершкове масло - 80 грам
- Цукор - 100 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки
- Ізюм - 100 грам
- Жовток яєчний - 1 штука
Змішайте просіяне борошно, молоко, розм'якшене вершкове масло, гаситься оцтом соду, цукор і сіль. Ретельно замісити тісто.
Залиште тісто в теплому місці на 30 хвилин.
Додайте в тісто родзинки, перемішайте.
Застеліть деко папером для випічки, сформуйте з тіста круглі булочки, викладіть їх на деко. Випікайте булочки в духовці 20 хвилин, температура 200 градусів. За кілька хвилин до готовності змащуємо випічку яєчним жовтком (для гарного кольору).
Смачного!