Рецепт Булочки з родзинками без дріжджів фото

Булочки з родзинками без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Сухофрукти , Ізюм
На полуденок , Для дітей
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Бездріжджове тісто для випічки готується дуже просто, дріжджі замінюються содою або опарою. В даному випадку булочки з родзинками приготовлені без дріжджів, на молоці, Масла і соди. Смачна домашня випічка!

Опис приготування:

Дуже простий рецепт приготування булочок з родзинками без дріжджів. Домашня випічка тим і цінна, що не вимагає якихось особливих технологій приготування або надскладних зусиль. Ваші близькі та друзі завжди будуть раді вже тому факту, що ви намагаєтеся для них. Сподіваюся, що вам сподобаються ці смачні булочки!

  • Борошно - 400 грам
  • Сода - 1, 5 чайних ложки (гашене оцтом)
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Ізюм - 100 грам
  • Жовток яєчний - 1 штука
булочки з родзинками без дріжджів - фото крок 1
Змішайте просіяне борошно, молоко, розм'якшене вершкове масло, гаситься оцтом соду, цукор і сіль. Ретельно замісити тісто.
булочки з родзинками без дріжджів - фото крок 2
Залиште тісто в теплому місці на 30 хвилин.
булочки з родзинками без дріжджів - фото крок 3
Додайте в тісто родзинки, перемішайте.
булочки з родзинками без дріжджів - фото крок 4
Застеліть деко папером для випічки, сформуйте з тіста круглі булочки, викладіть їх на деко. Випікайте булочки в духовці 20 хвилин, температура 200 градусів. За кілька хвилин до готовності змащуємо випічку яєчним жовтком (для гарного кольору).
булочки з родзинками без дріжджів - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти