Булгур з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте і в той же час дуже смачне блюдо, яке готується в мультиварці. Булгур прекрасно поєднується з ніжним курячим м'ясом і має легкий часниковим ароматом. Дуже апетитно!
Перед вами простий рецепт приготування булгура з м'ясом в мультиварці. Булгур я купував в пакетиках, що дуже зручно. Блюдо готується дуже легко, курка обсмажується до золотої скоринки, потім додаємо воду і м'ясо. Гарного вам дня!
- Курка - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Манна крупа - 4 штуки (пакетики по 125 грам)
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець білий - За смаком (мелений)
- Часник - 3 зубчики
- Вода - За смаком
Курку ріжемо шматками і обсмажуємо в мультиварці до золотистого кольору, программа "жарка".
Смажити курку треба на вершковому маслі, додавши білий перець.
Коли курка змінить колір і стане золотистою, додаємо порізану цибулю.
Заливаємо курку водою. Виставляємо програму "гасіння", час - 1 час. Після звукового сигналу солимо і додаємо булгур в пакетиках.
Готуємо ще 20 хвилин на тій же програмі. Під кінець додаємо кілька зубчиків часнику, подрібненого в чеснокодавилке.
Готовий булгур витягаємо з пакетиків і подаємо з куркою на тарілці. Прикрашаємо страву зеленню. Смачного!