Рецепт Булгур з м'ясом фото

Булгур з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Крупи , Манна крупа
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Булгур з м'ясом - прекрасна альтернатива звичному плову, готується дуже швидко і просто. Виходить смачне і ситне блюдо для сімейного обіду або вечері.

Опис приготування:

Не знаю, що приготувати на обід або вечерю, а звичні страви вже набридли? Приготуйте булгур з м'ясом - це швидко і смачно. Обов'язково додайте курагу або родзинки, це створить необхідний пікантний смаковий градієнт. Дивіться покроковий рецепт і готуйте різноманітно і з задоволенням.

  • Манна крупа - 150 грам(75 грам на одну порцію)
  • М'ясо - 200 грам (будь-який)
  • Цибуля - 0, 5-1 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Чорнослив - 5-6 штук (або родзинки)
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Вода - 300 мілілітрів (у співвідношенні 2:1 до ваги булгура)
  • Сіль - 2 щіпки (або за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка (або за смаком)
булгур з м'ясом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
булгур з м'ясом - фото крок 2
Обсмажте на олії дрібно нарізану цибулю і моркву, натерту на крупній тертці або порізану тонкими брусочками.
булгур з м'ясом - фото крок 3
В кінці обсмажування додайте м'ясо, порізане дрібними шматочками, продовжуйте обсмажувати.
булгур з м'ясом - фото крок 4
Коли м'ясо злегка підрум'яниться, vsиpyte крупа, приправити сіллю, поперчіть, додайте промиту курагу (або родзинки), влийте воду в співвідношенні 2:1, накрийте кришкою і тушкуйте 20-25 хвилин до готовності.
булгур з м'ясом - фото крок 5
Подавайте булгур з м'ясом, при бажанні посипавши зеленню, відмінно підійдуть до такої страви овочеві закуски, кетчуп. Виходить смачне і ситне блюдо, яке під силу приготувати будь-який, навіть недосвідченої господині.

Схожі рецепти