Булгур з куркою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Булгур відомий людству ні одне століття, а страви з цієї крупи завжди існували в кулінарії. Булгур з куркою в мультиварці - дуже корисне, смачне і ситне блюдо.
Булгур з легкістю можна віднести до універсального продукту, оскільки він поєднується практично з усіма стравами. Щоб приготувати булгур з куркою в мультиварці потрібно мінімум продуктів і зусиль, оскільки сучасна техніка зробить все за вас.
- Курка - 500 грам
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Томатна паста - 30 грам
- Манна крупа - 200 грам
- Рослинна олія - 30 грам
- Сіль і спеції - За смаком
- Болгарський перець - 1 штука
1. Булгур проходить дуже серйозну обробку, перш ніж буде мати свою звичну структуру: пшениця ретельно відбирається, пропарюється, сушиться, очищається і дробиться. Плов з цієї крупи дуже смачний, корисний і поживний, а за основу можна взяти будь-яке м'ясо. В даному випадку - це курка і овочі.
2. Обсмажуємо курку на рослинному маслі з додаванням олії.
3. Коли курка буде готова, виймаємо її і обсмажуємо овочі.
4. Тепер засипаємо ретельно вимитий булгур і виставляємо режим "каша" . Чекаємо, поки програма завершить приготування.
5. Я зазвичай роблю крупу недоготовленной, щоб довести її до готовності разом з куркою. Додаємо томатну пасту, відправляємо курку назад до овочів і булгур і заливаємо невеликою кількістю води. Тепер чекаємо, поки каша з куркою приготується.
6. Подаємо булгур з куркою в мультиварці за класичним рецептом в гарячому вигляді. Прикрасити можна зеленню і свіжими овочами.