Булгур з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і корисне блюдо на кожен день. Булгур виходить неймовірно соковитий і апетитний. Навіть діти їдять його з величезним задоволенням, не кажучи вже про дорослих. Спробуйте, вам сподобається!
Такий рецепт дуже простий, він сподобається багатьом господиням за легкість в приготуванні і насичений смак. Хочу розповісти, як приготувати булгур з куркою. Побутують різні думки з приводу того, слід промивати булгур перед приготуванням або його слід прожарити на сковороді. Мені особисто більше подобається варіант з обсмажуванням. Але ви можете вибрати той, що вам більше до душі.
- Куряче філе - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Манна крупа - 1 Склянка
- Вода - 2, 5 склянки
- Масло оливкове - За смаком
- Перець - За смаком
1
Курку поріжте невеликими шматочками і обсмажте на олії.
2
Подрібніть довільно морква, цибуля, перець і додайте на сковороду. Готуйте 5 хвилин на невеликому вогні.
3
В окремій сковороді підсмажте булгур в маслі. Додайте курку з овочами, залийте водою і доведіть до кипіння. Готуйте 15 хвилин на невеликому вогні.
4
Смачного!