Брюссельська капуста з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Таке блюдо може бути подано у вигляді гарніру до м'яса або риби або піднесено як самостійне - у вигляді капусти запеченої з сиром. Дуже смачно і досить ситно. Знайомтеся з рецептом!
Чим можна доповнити це блюдо? Один із варіантів - залити все сметаною чи вершками, потім посипати сиром і запікати в духовці. Вийде ще смачніше!
- Брюссельська капуста - 350 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Сир - 50 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Капусту промийте і обсмажте на сковороді з додаванням олії до м'якості.
Викладіть капусту в форму для запікання.
Посипте капусту тертим сиром.
Запікайте при температурі 180 градусів 10-15 хвилин. Смачного!