Рецепт Брусничний торт фото

Брусничний торт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Ягоди, Брусниця
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Торти

Цей класичний рецепт брусничного торта сподобається навіть дівчаткам на дієтах і тим, хто дотримується правильне харчування. Торт - пісний і вегетаріанський, низькокалорійний. Смачно і корисно!

Цей брусничний торт в домашніх умовах - краще пригощання для дорогих домочадців і гостей. Головне - не поспішайте. Чим краще корж охолоне перед нарізкою, тим простіше його буде різати вздовж. Чим більше крем постоїть у холодильнику, тим краще буде розмазуються. Ну і сам торт краще подавайте холодним, коли глазур засохне, а крем оживляти бісквіт. Бажаю удачі!

  • Борошно - 2 склянки
  • Масло рослинне - 1/4 склянки
  • Сік яблучний - 1 Склянка (можна будь-який інший)
  • Цукор - 1, 5 склянки (рівними частинами додамо в тісто, глазур і крем)
  • Какао - 8 Ст. Ложок(2 ст.Л. - для глазурі, інше - в бісквіт)
  • Манька - 2 Ст. Ложки
  • Брусниця - 350 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
брусничний торт - фото крок 1
1. Зробимо бісквіт. Змішаємо сухі інгредієнти - цукор, борошно, розпушувач, какао. Потім додамо рослинне масло і сік. Перемішаємо до однорідності. У високій формі випікаємо півгодини при 180 градусах, охолоджуємо.
брусничний торт - фото крок 2
2. У блендері подрібнити брусницю з цукром. Манку відваримо окремо, повинна бути густий. Додамо до ягодам, перемішаємо.
брусничний торт - фото крок 3
3. Крем, щоб краще мазав, охолодіть в морозилці або холодильнику. Корж, коли повністю охолоне, нарізаємо вздовж. Кожну частину змащуємо кремом, накладаємо їх один на одного.
брусничний торт - фото крок 4
4. Для глазурі змішаємо какао, цукор, додамо 0, 5 немає. Ложки рослинної олії без запаху і 3 ст.Л. Очищеної води. Доводимо до кипіння і поливаємо торт зверху. Готово!

Схожі рецепти