Рецепт Брусничний торт з білим шоколадом фото

Брусничний торт з білим шоколадом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Брусниця
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей рецепт приготування брусничного торта з білим шоколадом - просто скарб! Такого збалансованого і ніжного десерту я давно не пробувала. Спробуйте, готувати просто, а торт смачний!

Опис приготування:

Це абсолютно приголомшливий рецепт приготування брусничного торта з білим шоколадом! Я, правда, трохи його спростила. В оригіналі дбав великий коричневий корж, різався на частини і змазувався білої сумішшю. Але, так виходить не менш смачно, але на порядок простіше! рекомендую!

  • Брусниця - 100 грам
  • Вершкове масло - 150 грам(100 грам - для коричневого коржа, 50 грам - для білого)
  • Какао - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 250 грам(200 грам - в коричневий корж, залишок - в білий)
  • Борошно - 200 грам(150 грам - в коричневий корж, залишок - в білий)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 3 штуки(2 яйця - в коричневий корж, одне - в білий)
  • Крем - 100 грам
  • Шоколад білий - 150 грам(100 грам - в білий корж, 50 грам - в коричневий)
  • Шоколад темний - 50 грам (для прикраси)
брусничний торт з білим шоколадом - фото крок 1
1. Робимо коричневий корж. Розтопимо масло, змішаємо його з какао, білим шоколадом і цукром на маленькому вогні. Цукор повинен розчинитися. Мука харчування, яйця, розпушувач і ягоди. Ретельно перемішати. Пару ягід залиште для прикраси.
брусничний торт з білим шоколадом - фото крок 2
2. Зробимо світлий шар. Змішаємо топлений білий шоколад, сметану, цукор, яйце, олія, борошно в блендері. Заливаємо коричневий корж цією сумішшю.
брусничний торт з білим шоколадом - фото крок 3
3. Потремо зверху темний шкоолад, відправимо запікатися приблизно на 40 хвилин в розігріту до 180 градусів духовку.
брусничний торт з білим шоколадом - фото крок 4
4. Прикрашаємо при подачі свіжими ягідками. Готово!

Схожі рецепти