Мафіни з білим шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Мафіни з білим шоколадом - відмінний десерт до чаю або кави, особливо якщо подаються свіжими. Побалуйте себе недільного ранку!
Мафіни з білим шоколадом - шикарний десерт, який можна приготувати в домашніх умовах. Мигдальний стружка робить шапочку цих маффинов дуже хрусткою, що контрастує з дуже м'якою і ніжною внутрішньою частиною десерту. Шикарно йде з чаєм і кавою, головне - подавати маффіни свіжими. Хай щастить!
- Борошно - 375 грам
- Розпушувач - 3 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Яйце - 2 штуки
- Лимонна цедра - 2 чайних ложки
Беремо велику миску, просіюємо туди борошно, додаємо сіль і розпушувач.
Туди ж додаємо шоколад і цукор.
Гарненько все перемішуємо.
В іншій мисці збиваємо яйця, молоко і лимонну цедру.
Змішуємо вміст двох мисок.
Додаємо трохи рослинного масла і гарненько все перемішуємо.
Беремо формочку для маффінів, заливаємо в неї наше тісто. Зверху посипаємо мигдальними пелюстками - і відправляємо в духовку. Випікати 25 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.
Готово! Подавати свіженькими