Рецепт Brtuč фото

Brtuč
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви любите швидкі і смачні закуски, тоді обов'язково додайте в кулінарну скарбничку цей рецепт. Brtuč - це вірменська закуска з лаваша з начинкою. Відмінний перекус для всієї родини!

Опис приготування:

Бртуч можна в якійсь мірі назвати"родичем" шаурми. Але у цих закусок є принципові відмінності! Інгредієнти начинки можуть найрізноманітнішими - овочі, м'ясо, курка і т.Д. Обов'язковими компонентами цієї страви є сир, зелень і соус на основі сметани. Бртуч можна сміливо приготувати навіть дітям.

  • Лаваш тонкий - 1 штука
  • Куряче філе - 1 штука
  • Овочі - За смаком (капуста, огірок, помідор, морква)
  • Зелень - За смаком (листя салату, петрушка)
  • Солоний сир - 100 грам
  • Крем - 100 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Brtuč - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Куряче філе вимийте, обсушити, запечіть або обсмажте в сковороді з невеликою кількістю масла.
Brtuč - фото крок 2
Овочі вимийте, обсушити і наріжте.
Brtuč - фото крок 3
Приготуйте соус. З'єднайте сметану, сік лимона, подрібнений часник і зелень. Додайте сіль і перець за смаком.
Brtuč - фото крок 4
Натріть сир. Використовувати можна будь-який солоний сир, який вам до душі.
Brtuč - фото крок 5
Лист лаваша викладіть на робочий стіл.
Brtuč - фото крок 6
Розподіліть овочі.
Brtuč - фото крок 7
Викладіть нарізану скибочками курку.
Brtuč - фото крок 8
Додайте соус і сир.
Brtuč - фото крок 9
Акуратно згорніть так, щоб один край залишився відкритим.
Brtuč - фото крок 10
Обсмажте бртуч на сухій сковороді з двох сторін до рум'яної. Смачного!

Схожі рецепти