Рулетики з лаваша з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Такі рулетики з лаваша з морквою в домашніх умовах я дуже люблю готувати. Вони підходять як для застіль, так і для дружньої вечері за переглядом фільму або сімейного смачного перекусу.
Рецепт приготування рулетиків з лаваша з морквою сподобається тим, хто любить яскраві смакові поєднання і ситні закуски. Ці рулетики якраз відповідають вашим перевагам! Мені вони здалися трохи гострими через морквини, але рідні наминали за обидві щоки! Так що раджу спробувати і вам!
- Морква по-корейськи - 400 грам
- Сир твердий - 250 грам
- Бажання - 400 грам (можна замінити вареною або копченою ковбасою)
- Майонез - 200 грам
- Лаваш тонкий - 2 штуки
1. Зробимо спочатку начинку. Морква змішаємо з тертим сиром і бужениною, порізаної кубиками. Можна додати спеції, якщо їх мало в морквині.
2. Лаваш змащуємо майонезом, викладаємо зверху підготовлену начинку. Звертаємо в тугий рулет і відправляємо в холодильник на 20 хвилин.
3. Лаваш розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу!