Рецепт Брізоль в мультиварці фото

Брізоль в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Фарш , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На сніданок , Ситний сніданок
Гарячі страви , Брізоль
Кількість порцій: 1
Час приготування: 50 хв.

Оскільки зараз багато господинь вважають за краще готувати страви в мультиварці, а не на плиті, я хочу розповісти вам, як зробити бризоль в мультиварці, адже для ситного сніданку це відмінний варіант.


Опис приготування:

Звичайно, і яєчня на сніданок - це не так вже й погано, але ось мій чоловік, наприклад, вимагає чогось поситнее, тому я роблю для нього бризоль в мультиварці в домашніх умовах. Ця страва, а вірніше спосіб його приготування, насправді універсальний, адже в ньому поєднується ніжний омлет і мяско, а начинку ви можете міняти хоч кожен день. У своєму рецепті приготування бризолу в мультиварці я пропоную варіант з солоними огірочками, але ви можете покласти всередину грибочки, сир або овочі, і ваше блюдо придбає абсолютно новий смак.

1) Насамперед ми розбиваємо в миску яйця, додаємо до них молоко і трохи солі, збиваємо все віночком або вилкою.

2) У чашу мультиварки наливаємо зовсім трішки олії і виливаємо в неї яєчну суміш. Включаємо режим"Випічка" і готуємо омлет 10 хвилин. Після закінчення часу вимикаємо мультиварку, а омлет акуратно перекладаємо на тарілку так, щоб він не порвався.

3) Тепер скачуємо фарш в кульку і кладемо його на харчову плівку, зверху також накриваємо його плівкою і розгортаємо фарш в тонкий пласт, плівка тут потрібна, щоб фарш не прилипав до качалці.

4) Акуратно перекладаємо м'ясної млинець на омлет (вони повинні бути приблизно однакового розміру) і поміщаємо цю конструкцію знову в чашу мультиварки так, щоб м'ясний шар був знизу. Знову включаємо режим"Випічка" і смажимо млинець хвилин 10-15.

5) Після закінчення часу дістає готовий млинчик і на одну його половинку (з того боку, де фарш) викладаємо нарізані брусками огірки, складаємо млинець навпіл - наш бризоль готовий.

Його можна подавати як самостійне блюдо або ж додати до бризолу улюблений гарнір. Приємного апетиту всім!


  • Фарш м'ясний - 100-150 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
  • Огірок солоний - 100 грам
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
Звичайно, і яєчня на сніданок - це не так вже й погано, але ось мій чоловік, наприклад, вимагає чогось поситнее, тому я роблю для нього бризоль в мультиварці в домашніх умовах. Ця страва, а вірніше спосіб його приготування, насправді універсальний, адже в ньому поєднується ніжний омлет і мяско, а начинку ви можете міняти хоч кожен день. У своєму рецепті приготування бризолу в мультиварці я пропоную варіант з солоними огірочками, але ви можете покласти всередину грибочки, сир або овочі, і ваше блюдо придбає абсолютно новий смак.

1) Насамперед ми розбиваємо в миску яйця, додаємо до них молоко і трохи солі, збиваємо все віночком або вилкою.

2) У чашу мультиварки наливаємо зовсім трішки олії і виливаємо в неї яєчну суміш. Включаємо режим"Випічка" і готуємо омлет 10 хвилин. Після закінчення часу вимикаємо мультиварку, а омлет акуратно перекладаємо на тарілку так, щоб він не порвався.

3) Тепер скачуємо фарш в кульку і кладемо його на харчову плівку, зверху також накриваємо його плівкою і розгортаємо фарш в тонкий пласт, плівка тут потрібна, щоб фарш не прилипав до качалці.

4) Акуратно перекладаємо м'ясної млинець на омлет (вони повинні бути приблизно однакового розміру) і поміщаємо цю конструкцію знову в чашу мультиварки так, щоб м'ясний шар був знизу. Знову включаємо режим"Випічка" і смажимо млинець хвилин 10-15.

5) Після закінчення часу дістає готовий млинчик і на одну його половинку (з того боку, де фарш) викладаємо нарізані брусками огірки, складаємо млинець навпіл - наш бризоль готовий.

Його можна подавати як самостійне блюдо або ж додати до бризолу улюблений гарнір. Приємного апетиту всім!

Схожі рецепти