Брізоль в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ситний сніданок, смачний обід або вечерю - це блюдо підійде для всіх трьох випадків, приготувати бризоль в духовці зовсім не складно, а ось скільки позитивних вражень від нього, побачите самі.
Якщо ви ще не знайомі з таким приголомшливим способом обсмаження і подачі, винайденим французькими кулінарами, то цей рецепт приготування бризолу в духовці стане для вас справжнім відкриттям. Ну а якщо ви вже готували коли-небудь бризоль, то, можливо, цей рецепт все одно буде вам цікавий, адже тут ми не просто обсмажити фарш в яйці і покладемо в нього начинку, але і запекти все це в духовці. Насправді, незважаючи на всю простоту приготування і банальність інгредієнтів, блюдо виходить чудове, неймовірно смачне і дуже ситне. І, до речі, ви можете зробити бризоль в духовці в домашніх умовах не тільки з грибною начинкою, але і з будь-якою іншою, тут все залежить від ваших уподобань і фантазії.
- Фарш м'ясний - 800 грам
- Яйце - 6 штук(1 - в фарш, 5 - для обжарки)
- Гриби - 300-400 грам (тут лісові)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок (для посипання столу)
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком