«божевільний» пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Усім шанувальникам простої домашньої випічки хочу запропонувати запам'ятати і повторити цей класний варіант, як приготувати "божевільний" пиріг. Мінімум інгредієнтів, простий процес і приголомшливий підсумок!
Рецепт цього шоколадного пирога запозичений з американської кухні. Прості і недорогі інгредієнти вже через 45-55 хвилин перетворяться в пишний і пористий бісквіт. Подавати пиріг можна відразу або доповнивши його глазур'ю, фруктами, кремом.
- Борошно - 3 склянки
- Какао - 1/2 склянки
- Цукор - 1.5 склянки
- Ванільний цукор - 10 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3/4 склянки(rafinirovannoe)
- Вода - 2 склянки (приблизно)

У глибоку миску просіваємо борошно і какао, ретельно перемішуємо.

Вливаємо олію.

Тісто має вийти в міру густим.

Готовність пирога перевіряємо сірником або зубочисткою.

Приємного чаювання!