Борщ зі свининою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 40 хв.
Якщо ви любите перші страви, але катастрофічно немає часу довго стояти біля плити, я раджу вам взяти на замітку цей класний варіант, як приготувати борщ зі свининою в мультиварці. Просто і смачно!
Опис приготування:
Перед вами не тільки простий, але і корисний варіант борщу, так як немає ніякої засмажкою. При цьому ви при бажанні завжди можете попередньо обсмажити овочі. Бульйон, до речі, я рекомендую варити заздалегідь, але для економії часу, можна зварити овочі відразу з м'ясом. Борщик виходить наваристим, ситним і дійсно дуже смачним. У кулінарній скарбничці такий рецепт зайвим точно не буде!
- Свинина на кістці - 500 грам
- Буряк - 1-2 штук
- Картопля - 3 штуки
- Солодкий перець - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Капуста - 200 грам
- Сіль і спеції - За смаком (цукор, лавровий лист, перець і т.Д.)
- Зелень - За смаком
1. Вимийте свинину, обсушити її і викладіть в чашу мультиварки. Залийте чистою водою, встановіть програму"Суп" або"М'ясо на кістці" і варіть близько 40-60 хвилин (в залежності від потужності вашої мультиварки). Тим часом можна очистити овочі.
2. Буряк і моркву натріть на тертці. Подрібніть цибулю, часник, солодкий перець, помідори. Наріжте кубиками картоплю, нашинкуйтекапусту.
3. Готовий бульйон процідити, м'ясо остудіть трохи. У чашу мультиварки відправте овочі і нарізане м'ясо. Влийте проціджений бульйон. Додайте за смаком сіль, перець, дрібку цукру, для аромату - лавровий лист. В режимі"Суп" варіть близько 30-40 хвилин.
4. Готовому борщу дайте настояться еще минут 15. Перед подачею додайте зелень, а при бажанні порційно - сметану.
Смачного!
Смачного!