Борщ зі свининою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите перші страви, але катастрофічно немає часу довго стояти біля плити, я раджу вам взяти на замітку цей класний варіант, як приготувати борщ зі свининою в мультиварці. Просто і смачно!
Перед вами не тільки простий, але і корисний варіант борщу, так як немає ніякої засмажкою. При цьому ви при бажанні завжди можете попередньо обсмажити овочі. Бульйон, до речі, я рекомендую варити заздалегідь, але для економії часу, можна зварити овочі відразу з м'ясом. Борщик виходить наваристим, ситним і дійсно дуже смачним. У кулінарній скарбничці такий рецепт зайвим точно не буде!
- Свинина на кістці - 500 грам
- Буряк - 1-2 штук
- Картопля - 3 штуки
- Солодкий перець - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Капуста - 200 грам
- Сіль і спеції - За смаком (цукор, лавровий лист, перець і т.Д.)
- Зелень - За смаком