Борщ зі свининою і буряком
(покроковий рецепт з фото)
Хороший, наваристий борщ - візитна картка господині. Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати борщ зі свининою і буряком. Ваша сім'я і гості неодмінно попросять добавки!
Суп подавайте гарячим зі сметанкою. Відмінно доповнює блюдо шматочок свіжого хліба і свіжий лук. А якщо ще вприкуску взяти шматочок сала, це буде неймовірно смачно. Смачного!
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 3 штуки
- Буряк - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Капуста білокачанна - 0, 5 штуки
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - За смаком
1
Розріжте шматочок свинини навпіл, закиньте в каструлю, залийте водою і поставте на плиту.
2
Після закипання злийте воду і повторіть процедуру, тільки в цей раз варіть м'ясо до повної готовності, не сливах бульйон.
3
Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте на великі кубики.
4
Попередньо очищену моркву і буряк натріть на крупній тертці.
5
На добре розігріту сковороду влийте рослинне масло і закиньте туди цибулю, буряк і морква. Пасеруйте овочі на середньому вогні.
6
У бульйон закиньте нарізану кубиками картоплю.
7
Нашинкуйтекапусту.
8
Через 15-20 хвилин додайте в сковороду до овочів томатну пасту і цукор. Ретельно перемішайте і зніміть сковороду з вогню, щоб дати овочам трохи охолонути.
9
Хвилин через 10 після додавання картоплі в бульйон дістаньте звідти м'ясо і наріжте його невеликими кубиками.
10
Додайте в бульйон капусту і посоліть.
11
Коли капуста буде готова, дайте бульйону трохи охолонути і додайте зажарку і свинину.
12
Додайте натертий на дрібній тертці часник і добре перемішайте.
13
Ароматний і ситний борщ зі свининою готовий!