Борщ з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Борщ з ковбасою нам всім знаком, напевно, з дитинства. Пам'ятаю, мама готувала бурякову заправку, ставила в холодильник, коли ми вдавалися додому, швидко "стругали" собі такий холодний суп.
Борщ з ковбасою - звичне блюдо, яким навряд чи когось можна здивувати. Думаю, всі пробували цю річ і знають, наскільки вона смачна - звичайно, якщо знати, як її добре приготувати. До того ж, борщ з ковбасою - це ще і дуже зручне блюдо, я роблю заливку для борщу з ковбасою і ставлю в холодильник. Вистачає на кілька днів. Борщ з ковбасою майже дієтичне блюдо, ковбаси там не так вже й багато, але вона надає ситності. Смачного!
- Ковбаса - 300 грам
- Буряк - 2-3 штук
- Картопля - 2-3 штук
- Яйця - 2-3 штук
- Огірок - 1-2 штук
- Редис - 150-200 грам
- Помідор - 1-2 штук
- Сіль - За смаком
- Цибуля зелена - За смаком
- Зелень - За смаком
- Крем - За смаком
Всі овочі миємо й ріжемо на кубики. Також ріжемо кубиками ковбасу, відварну картоплю і яйця. Виходить типу салату.
У кип'яченій воді розчинити трохи цукру, сіль, лимонну кислоту. Відварну буряк натерти на тертці і змішати з рідиною. Якщо треба додати ще солі. Виходить заливка для борщу.
Розкладаємо салат по тарілках і заливаємо бурякової заливкою. Посипаємо зеленню і зеленою цибулею. Додаємо сметану. Готово!