Рецепт Борщ з грибами і чорносливом фото

Борщ з грибами і чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Фрукти , Гриби , Сухофрукти , Чорнослив , Печериці
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Борщ з грибами і чорносливом - це досить-таки незвичне для нас поєднання інгредієнтів. Але ви навіть уявити собі не можете, наскільки смачним він виходить. Дуже оригінальний рецепт!

Опис приготування:

Щоб дізнатися, як приготувати борщ з грибами і чорносливом, уважно вивчіть цей рецепт. Чорнослив надає страві пікантності і неперевершений аромат. Так як в ньому не міститься продуктів тваринного походження, він підійде вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту.

  • Буряк - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Капуста - 150 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Чорнослив - 5-7 штук
  • Печериці - 5-7 штук (середніх розмірів)
  • Томатна паста - За смаком
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль, перець, лавровий лист - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
борщ з грибами і чорносливом - фото крок 1
У каструлю влийте воду. Поставте її на плиту і доведіть до кипіння. Потім вимийте і наріжте гриби, нашинкуйтекапусту. Надішліть овочі в каструлю. Додайте цілу очищену цибулину і почищений, нарізану кубиками картоплю.
борщ з грибами і чорносливом - фото крок 2
Почистіть моркву і буряк. Вимийте їх і натріть на тертці. Обсмажте на олії. Потім дістаньте з супу цибулю, покладіть в нього зажарку, додайте спеції, сіль, лаврушку. Варіть борщ двадцять хвилин.
борщ з грибами і чорносливом - фото крок 3
За п'ять хвилин до готовності борщу додайте до нього томатну пасту, дістаньте лаврушку і киньте цілком очищений часник.
борщ з грибами і чорносливом - фото крок 4
При подачі посипте борщ зеленою цибулею і іншою зеленню, а також викладіть в центр кілька штук чорносливу.

Схожі рецепти