Борщ з грибами і чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Борщ з грибами і чорносливом - це досить-таки незвичне для нас поєднання інгредієнтів. Але ви навіть уявити собі не можете, наскільки смачним він виходить. Дуже оригінальний рецепт!
Щоб дізнатися, як приготувати борщ з грибами і чорносливом, уважно вивчіть цей рецепт. Чорнослив надає страві пікантності і неперевершений аромат. Так як в ньому не міститься продуктів тваринного походження, він підійде вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту.
- Буряк - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Капуста - 150 грам
- Картопля - 2 штуки
- Чорнослив - 5-7 штук
- Печериці - 5-7 штук (середніх розмірів)
- Томатна паста - За смаком
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль, перець, лавровий лист - За смаком
- Часник - 2 зубчики
У каструлю влийте воду. Поставте її на плиту і доведіть до кипіння. Потім вимийте і наріжте гриби, нашинкуйтекапусту. Надішліть овочі в каструлю. Додайте цілу очищену цибулину і почищений, нарізану кубиками картоплю.
Почистіть моркву і буряк. Вимийте їх і натріть на тертці. Обсмажте на олії. Потім дістаньте з супу цибулю, покладіть в нього зажарку, додайте спеції, сіль, лаврушку. Варіть борщ двадцять хвилин.
За п'ять хвилин до готовності борщу додайте до нього томатну пасту, дістаньте лаврушку і киньте цілком очищений часник.
При подачі посипте борщ зеленою цибулею і іншою зеленню, а також викладіть в центр кілька штук чорносливу.