Пісний борщ з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
У кожної господині є свій рецепт борщу. І кожен хороший по-своєму. Сьогодні хочу поділитися незвичайним варіантом борщу з чорносливом. Це пісний суп без м'яса.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати як приготувати пісний борщ з чорносливом. Якщо хочете зробити борщ ситніше, то можна додати консервовану квасолю або соєвий текстурат. Суп виходить таким наваристим, ароматним і смачним, що про м'ясо і не згадуєш! А чорнослив тільки додає йому оригінальності. Так що беріть на замітку!
- Буряк - 200 грам
- Морква - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Овочевий бульйон - 1, 5 L
- Паста томатна - 1 Ст. Ложка
- Картопля - 300 грам
- Капуста білокачанна - 200 грам
- Чорнослив - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Вода - 200 мілілітрів
Підготуйте всі інгредієнти.
Буряк запечіть у фользі при температурі 200 градусів до м'якості.
Натріть буряк і моркву на великій тертці, ріпчаста цибуля наріжте кубиками.
На сковороді згасити цибулю, морква і буряк 5-7 хвилин. Додайте томатну пасту, перемішайте і тушкуйте ще пару хвилин.
Картопля очистіть, наріжте на невеликі кубики. Доведіть бульйон до кипіння, додайте картоплю і варіть суп 5-7 хвилин.
Додайте в каструлю тушковані овочі і дрібно нашатковану капусту. Приправити сіллю і poperčite. Доведіть до кипіння і варіть суп 10-15 хвилин.
Чорнослив ретельно промийте. Потім відваріть в невеликій кількості води (щоб вона тільки покривала чорнослив) 2-3 хвилини.
Борщ розлийте по тарілках, додайте в кожну по 5-6 штук чорносливу з відваром. Посипте свіжою зеленню. Пісний борщ з чорносливом готовий, смачного!