Болгарський перець з сиром 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Болгарський перець з сиром готується остреньким. Це хороша начинка для сендвічів, закусочних бутербродів. Пробувала я її в Угорщині, нічого складного, але дуже смачненько. Спробуйте і ви!
Болгарський перець з сиром краще готувати з жирного сиру. Можна на блендері подрібнити один стиглий солодкий болгарський перець і додати його в сирну масу. Болгарський перець з сиром хороший річний десерт, якщо начинити різнокольорові перці, охолодити їх в холодильнику і потім порізати тонким ножем на кільця, то вийде гарна святкове закуска. Болгарський перець з сиром можна використовувати як начинку для сендвічів або мазати на бутерброди.
- Сир - 500 грам
 - Болгарський перець - 2 штуки
 - Паприка червона - 2 Ст. Ложки
 - Кмин - 1 Чайна ложка (мелений)
 - Чорний перець - 1 Чайна ложка
 - Вершкове масло - 50 грам
 - Крем - 3 Ст. Ложки
 - Перець чилі - 1 За смаком (по бажанню)
 - Часник - 4 зубчики
 

Сир перетерти з паприкою, часником.

Додати перець, сметану, олія, кмин. Все добре перемішати. Посолити за смаком.

Начинити перці, охолодити в холодильнику. Смачного!