Рецепт Биточки з каші фото

Биточки з каші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви, Биточки

Шукайте новенький рецепт з мінімальною кількістю інгредієнтів? Що залишився з вечері гарнір можна цікаво використовувати на наступний день. Наприклад, приготувати биточки з каші в домашніх умовах.

Рецепт приготування биточків з каші підходить буквально до всіх видів круп. До того ж, використовувати можна вже готову кашу. В даному варіанті використовується сочевиця.

1. Для початку необхідно очистити цибулину і нарізати невеликими кубиками. При бажанні можна додати 1-2 зубчики часнику.

2. Помідори вимити і залити окропом, попередньо зробивши невеликі розрізи. Потім охолодити і очистити від шкірки. Нарізати маленькими кубікамі.Также можна використовувати томати у власному соку або соус.

3. У каструлю відправити промиту крупу. Додати нарізану цибулю і помідори.

4. Додати близько 100 мілілітрів води і поставити на вогонь. Гасити потрібно на повільному вогні, постійно помішуючи.

5. Приблизно через 10-15 хвилин (для гречаної крупи досить і 5-7 хвилин) посолити і поперчити за смаком.

6. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. Додати в каструлю. Якщо вода вже вся вбралася, додати ще близько 1-2 столових ложок.

7. Приблизно через 10 хвилин кашу можна зняти з вогню і остудити.

8. З готової каші сформувати биточки і обваляти їх у борошні (можна використовувати панірувальні сухарі).

9. На сковороду розігріти трохи рослинного масла і відправити туди биточки. При бажанні їх можна запікати і в духовці.

10. Обсмажувати биточки з каші в домашніх умовах близько 2-4 хвилин з кожного боку, щоб утворилася апетитна скоринка.

Подавати до столу краще гарячими.

  • Крупа - 200 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Помідор - 1-2 штук
  • Свіжа зелень - 10 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Рецепт приготування биточків з каші підходить буквально до всіх видів круп. До того ж, використовувати можна вже готову кашу. В даному варіанті використовується сочевиця.

1. Для початку необхідно очистити цибулину і нарізати невеликими кубиками. При бажанні можна додати 1-2 зубчики часнику.

2. Помідори вимити і залити окропом, попередньо зробивши невеликі розрізи. Потім охолодити і очистити від шкірки. Нарізати маленькими кубікамі.Также можна використовувати томати у власному соку або соус.

3. У каструлю відправити промиту крупу. Додати нарізану цибулю і помідори.

4. Додати близько 100 мілілітрів води і поставити на вогонь. Гасити потрібно на повільному вогні, постійно помішуючи.

5. Приблизно через 10-15 хвилин (для гречаної крупи досить і 5-7 хвилин) посолити і поперчити за смаком.

6. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. Додати в каструлю. Якщо вода вже вся вбралася, додати ще близько 1-2 столових ложок.

7. Приблизно через 10 хвилин кашу можна зняти з вогню і остудити.

8. З готової каші сформувати биточки і обваляти їх у борошні (можна використовувати панірувальні сухарі).

9. На сковороду розігріти трохи рослинного масла і відправити туди биточки. При бажанні їх можна запікати і в духовці.

10. Обсмажувати биточки з каші в домашніх умовах близько 2-4 хвилин з кожного боку, щоб утворилася апетитна скоринка.

Подавати до столу краще гарячими.

Схожі рецепти