Сочевиця (рецепт каші)
(покроковий рецепт з фото)
Сочевиця - дуже Недооцінена каша. Її потрібно і можна використовувати не тільки для супу, з неї виходить дуже смачна каша і гарнір. Розповім вам про те, як приготувати сочевицю (рецепт каші).
Ви можете відварити кашу, але запропоную більш цікавий варіант: відварити кашу, а потім обсмажити в томатному соусі з овочами. При бажанні можна додати м'ясо, гриби, перець і інші овочі. А якщо готуєте кашу тільки з овочами, вона послужить смачним гарніром до смаженого або запеченого м'яса.
- Рослинна олія - За смаком
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2-3 штук
- Сочевиця - 1 Склянка
- Каррі - 2 Ст. Ложки
- Томатний соус - 450 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Braai - За смаком
1. Переберія сочевицю, видаліть сміття, а потім промийте її. В сотейник налейте 3 склянки води, доведіть її до кипіння і викладіть сочевицю. Варіть кашу 20 хвилин після закипання, потім злийте воду.
2. Очистіть овочі: цибулю і моркву наріжте дрібними кубиками, измельчитечасник. Розігрійте сковороду і викладіть овочі, обсмажуйте до золотистого кольору.
3. Додайте в сковороду каррі, перемішайте гарненько і посоліть, поперчіть.
4. Додайте в сковороду відварену сочевицю, потім влийте томатний соус, перемішайте і тушкуйте 5-7 хвилин.
5. Приберіть сковороду з вогню, прикрасьте рубаною кінзою або іншою зеленню. Насолоджуйтесь!