Рецепт Биточки з кукурудзяної каші фото

Биточки з кукурудзяної каші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Крупи, Кукурудза
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Для дітей
Гарячі страви, Биточки

Смачний і поживний вечерю можна приготувати і без м'яса. Для того, щоб зробити ось такі биточки нам знадобиться кукурудзяна крупа, мука, сіль і спеції, а ще трохи вільного часу.

Саму кашу з цієї крупи я готую дуже часто, вона одна з моїх улюблених, а ось про простий рецепт биточків з кукурудзяної каші я дізналася зовсім недавно. Це гранично просте в приготуванні і економічне блюдо, яке, втім, володіє приголомшливим смаком і корисно для нашого здоров'я. А якщо ви хочете приготувати биточки з кукурудзяної каші в домашніх умовах так, щоб на них була ароматна пікантна скоринка, то разом з паприкою додайте в паніровці перець чилі і мелений чорний перець.

  • Заголовок зернових - 0, 5 склянки
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Паприка мелена - 2/3 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки(+трохи при варінні каші)
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
биточки з кукурудзяної каші - фото крок 1
Для початку ми заливаємо кашу водою і відправляємо її варитися, воду слід трохи посолити, але не перестарайтеся, адже сіль буде і в паніровці. В окремій мисочці змішуємо борошно з паприкою і сіллю.
биточки з кукурудзяної каші - фото крок 2
Коли каша звариться, даємо їй час трохи охолонути, а потім формуємо з каші невеликі биточки, обвалюють їх в суміші борошна, сіль і перець.
биточки з кукурудзяної каші - фото крок 3
Наливаємо в сковороду олію, коли воно нагріється, викладаємо на сковороду биточки.
биточки з кукурудзяної каші - фото крок 4
Обсмажуємо їх з обох боків до золотистої скоринки, а потім перекладаємо биточки на паперовий рушник, щоб воно ввібрало надлишки масла.
биточки з кукурудзяної каші - фото крок 5
Ось наші смачні биточки з кукурудзяної каші і готові, до речі, це відмінне блюдо для пісного меню. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти