Закуска з кукурудзяної каші
(покроковий рецепт з фото)
Коли в родині є маленькі діти, які не хочуть їсти щось корисне, то доводиться йти на різні хитрощі. Маскувати продукти під інші страви, які вони люблять. Так і народився цей рецепт.
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати закуску з кукурудзяної каші. Зовні вироби схожі на маленькі піци. І зверху буде відповідний томатний соус і сир, а основою стане полента, вона ж кукурудзяна каша, вона ж мамалига. Блюдо без глютену і зайвого жиру, тому підійде в раціон правильного харчування.
- Заголовок для палітурки - 250 грам
- Моцарелла - 125 грам
- Томатна паста - 100 грам
- Вода - 1 літр
- Орегано - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
1. У каструлі доведіть до кипіння воду з сіллю. Потім всипте в неї крупу.
2. Ретельно перемішайте. Потім доведіть до кипіння під кришкою, і варіть кашу на невеликому вогні 40 хвилин.
3. Після цього готову поленту викладіть в прямокутну форму для випічки рівним шаром.
4. Коли полента охолоне, витягніть її з форми, перевернув её. Виріжте з основи однакові гуртки.
5. Потім вироби розкладіть на деко з пергаментним папером.
6. Далі покрийте гуртки томатною пастою. Натріть сир і присипте все орегано.
7. Випікайте закуску протягом 15 хвилин при 200 градусах в духовці. Подавайте її в теплому вигляді. Смачного!