Чебуреки з кукурудзяної муки
(покроковий рецепт з фото)
Смачні хрусткі чебуреки з кукурудзяної муки з соковитим м'ясним фаршем зі свинини. Хочете спробувати? Тоді загляньте в рецепт, я розповім, як приготувати "чебуреки з кукурудзяної муки"!
У мене вийшло 8 чебуреків невеликого розміру, можна тісто розділити на будь-яку кількість частин, як подобається вам, у мене сковорода невелика, я смажу відразу по 2 штуки, це зручно і швидко. Для соковитості в фарш я ллю крижану воду, її можна замінити кефіром домашнім або молоком.
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Заголовок Бондюель - 1 Склянка
- Вода - 250 мілілітрів
- М'ясний фарш - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка (в тісто, в фарш - за смаком)
- Масло rafinirovannoe - 300 мілілітрів (для смаження)
1. Підготуйте продукти. Фарш я зробила напередодні, перекрутила м'ясо (свинину) через м'ясорубку, додала дві цибулини дрібно порізані, сіль і перець за смаком, пол стаканчика крижаної води для соковитості.
2. З'єднайте в глибокій посудині два види борошна і сіль. Перемішайте ложкою.
3. Влийте воду, замісіть тісто.
4. Тісто має бути пружне, НЕ липнуче до рук. Покладіть його в пакет і відправте в холодильник на 30-40 хвилин, можна на годинку.
5. Розділити тісто 6-8 частин, дивлячись якого розміру бажаєте є чебуреки.
6. Посипте стіл борошном, розкачайте тонко шматочок тесту. Покладіть на одну сторону фарш.
7. Накрийте другою половинкою тесту, кінець колючий vilochkoy. Також вступите з іншим тестом і фаршем.
8. Смажте чебуреки в розпеченому маслі до рум'яного кольору з двох сторін.
9. Приємного!
10. Ось такі вони всередині: тісто тонке, начинки багато.