Млинці з каші
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас залишилося трохи каші від вчорашнього обіду або вечері - саме час приготувати з неї млинці.
У кожної господині бувають такі ситуації, коли після обіду або вечері залишається невелика порція каші. Не потрібно вмовляти домашніх доїсти цю кашу, викидати її теж не потрібно. Я розповім вам, як приготувати млинці з каші. Рецепт приготування млинців з каші простий, до звичайної рецептурі додатися лише один інгредієнт і один додатковий процес. Млинці можна зробити солодкими, а можна і солоними - в цьому випадку додайте в тісто лише 1 чайну ложку цукру. Сподіваюся, що за допомогою цього рецепта з фото млинці з каші вийдуть у вас смачними і красивими.
- Гречана каша - 1 Склянка
- Молоко - 1, 5 склянки
- Борошно - 1 Склянка
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Рослинна олія для смаження - 2 Ст. Ложки
Холодну гречану кашу викладаємо в чашу блендера і перемелює до стану однорідного пюре.
У глибоку миску або чашу блендера вбиваємо яйця, додаємо цукор, сіль і розм'якшене вершкове масло. Збиваємо занурювальним міксером.
Туди ж вливаємо молоко і додаємо пюре з каші. Все добре перемішуємо. Потім підсипає борошно і замішуємо тісто. Воно не повинно бути густим, тому борошно підсипати невеликими порціями.
Сковороду злегка змащуємо олією, наливаємо тісто невеликими порціями і смажимо млинці з обох сторін до красивого рум'яного кольору.