Рецепт Бісквіт з арахісом фото

Бісквіт з арахісом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Яйця , Горіхи , Арахіс
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Бісквіт
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Бісквіт - це класика кулінарії. На його основі готують найрізноманітніші торти і тістечка. Давайте спечемо класичний бісквіт з додаванням арахісу.

Опис приготування:

Спекти бісквіт з арахісом дуже просто, потрібно тільки пам'ятати кілька правил і все у вас вийде. Миска для збивання білків повинна бути чистою і сухою. Якщо хоч крапля жовтка потрапить в білки, то вони не зіб'ються. При випічці бісквіта намагайтеся якомога рідше відкривати духовку. Щоб бісквіт не опал вчините так. Як тільки ви його дістанете з духовки, переверніть форму верх дном і поставте на решітку або на три чашки (склянки) і тримайте так до повного охолодження. Бісквіт виходить ніжним, повітряним і пишним. Його можна відразу подати до столу або приготувати крем і зробити торт.

  • Куряче яйце - 4 штуки
  • Цукор - 180 грам
  • Борошно пшеничне - 150 грам
  • Арахіс - 100 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка (без гірки)
бісквіт з арахісом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування бісквіта.
бісквіт з арахісом - фото крок 2
Арахіс трохи підсмажте на сухій сковороді.
бісквіт з арахісом - фото крок 3
Подрібніть горіхи в блендері.
бісквіт з арахісом - фото крок 4
Мартенс відділи Желтков.
бісквіт з арахісом - фото крок 5
Збийте білки до м'яких піків.
бісквіт з арахісом - фото крок 6
Поступово всипаючи цукор, продовжуйте збивати білки до одержання густої, щільною, стійкої консистенції.
бісквіт з арахісом - фото крок 7
Додайте жовтки.
бісквіт з арахісом - фото крок 8
Знову збийте білки з жовтками.
бісквіт з арахісом - фото крок 9
Додайте соду погашену лимонним соком або оцтом. Поступово всипте борошно.
бісквіт з арахісом - фото крок 10
Акуратно перемішайте тісто лопаткою.
бісквіт з арахісом - фото крок 11
Насипте подрібнений арахіс і знову перемішайте тісто.
бісквіт з арахісом - фото крок 12
Викладіть тісто у форму з пекарської папером і надішліть його в духовку розігріту до 160-165 градусів. Діаметр моєї форми 20 см.
бісквіт з арахісом - фото крок 13
Випікайте бісквіт 35-40 хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною паличкою. Із шматка бісквіта вона повинна залишатися сухою.
бісквіт з арахісом - фото крок 14
Бісквіт з арахісом готовий. Дайте йому охолонути і вийміть з форми.
бісквіт з арахісом - фото крок 15
Наріжте бісквіт з арахісом на порційні шматочки і подавайте до столу.

Схожі рецепти