Домашні цукерки з арахісом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування домашніх цукерок з арахісом. Цукерки готуються досить швидко, і виходять дуже смачними.
Основними інгредієнтами приготування цукерок є: обсмажений арахіс, згущене молоко, вершкове масло і какао. Цукерки приготувати зовсім не складно.
- Згущене молоко - 250 грам
- Арахіс обсмажений - 250 грам
- Сухе молоко - 150 грам
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 100 грам
- Мелені горіхи - 0, 5 склянки
- Кокосова стружка - 2 Ст. Ложки
1. У духовці злегка обсмажити очищений арахіс, даємо йому охолонути і подрібнюємо в кухонному комбайні або через м'ясорубку. Вершкове масло розтоплюємо на сковороді, додамо туди подрібнених горіхів і хвилин 5 обсмажуємо.
2. Додамо сюди згущеного молока і до більш щільного стану ужарітся горіхову масу. Додамо какао-порошок (кероб). Ще 2-3 хвилини обсмажуємо.
3. Масу викладаємо в миску (суху і чисту). Дамо їй трохи охолонути.
4. Тепер додамо сюди сухого молока. Ретельно вимісити солодку масу.
5. Приготуємо обсипання. Змішаємо подрібнені горіхи (половину склянки) і кокосову стружку (дві столові ложки).
6. З горіхової маси формуємо кульки (розмір волоського горіха), і обкачуємо в обсипання. Хвилин на тридцять поставимо кульки в холодильник. Цукерки готові.