Рецепт Домашні цукерки з арахісом фото

Домашні цукерки з арахісом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Горіхи , Арахіс
ПП рецепти
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування домашніх цукерок з арахісом. Цукерки готуються досить швидко, і виходять дуже смачними.

Опис приготування:

Основними інгредієнтами приготування цукерок є: обсмажений арахіс, згущене молоко, вершкове масло і какао. Цукерки приготувати зовсім не складно.

  • Згущене молоко - 250 грам
  • Арахіс обсмажений - 250 грам
  • Сухе молоко - 150 грам
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Мелені горіхи - 0, 5 склянки
  • Кокосова стружка - 2 Ст. Ложки
домашні цукерки з арахісом - фото крок 1
1. У духовці злегка обсмажити очищений арахіс, даємо йому охолонути і подрібнюємо в кухонному комбайні або через м'ясорубку. Вершкове масло розтоплюємо на сковороді, додамо туди подрібнених горіхів і хвилин 5 обсмажуємо.
домашні цукерки з арахісом - фото крок 2
2. Додамо сюди згущеного молока і до більш щільного стану ужарітся горіхову масу. Додамо какао-порошок (кероб). Ще 2-3 хвилини обсмажуємо.
домашні цукерки з арахісом - фото крок 3
3. Масу викладаємо в миску (суху і чисту). Дамо їй трохи охолонути.
домашні цукерки з арахісом - фото крок 4
4. Тепер додамо сюди сухого молока. Ретельно вимісити солодку масу.
домашні цукерки з арахісом - фото крок 5
5. Приготуємо обсипання. Змішаємо подрібнені горіхи (половину склянки) і кокосову стружку (дві столові ложки).
домашні цукерки з арахісом - фото крок 6
6. З горіхової маси формуємо кульки (розмір волоського горіха), і обкачуємо в обсипання. Хвилин на тридцять поставимо кульки в холодильник. Цукерки готові.

Схожі рецепти