Рецепт Бісквіт в хлібопічці фото

Бісквіт в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквіт , Бісквітний торт
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Бісквітне тісто ідеально підходить для приготування домашніх тортів, тістечок та інших десертів. Як зробити бісквіт в хлібопічці? легше, ніж звичайним способом, запевняю!

Опис приготування:

Отже, в першу чергу, як і завжди при приготуванні випічки, просіюємо борошно. Для бісквіта це навіть більш актуально, ніж для інших видів тесту - якщо борошно гарненько збагатиться киснем, бісквіт вийде пишним і високим.

Рецепт:

1. Відокремлюємо жовтки від білків. Намагаємося зробити це якомога акуратніше - для цього беремо охолоджені яйця і користуємося окремим посудом. Якщо чисто відокремити білок не вийшло - не кладіть його в загальну миску з білками, краще залиште «на потім» для приготування менш вимогливих страв.

2. Жовтки збиваємо з цукровою пудрою до білого кольору. Краще і простіше, звичайно, міксером. Коли жовтки збільшаться в об'ємі в два, а то і три рази - перестаємо збивати.

3. Тепер справа за білками - їх теж розтираємо вручну або міксером в міцну піну. Без Сахару! А ось дрібку солі додайте - зіб'ються краще. Що, і не забудьте протерти миску серветкою, змоченою в оцті або лимонному соці!

4. Збиті білки вводимо в жовткову масу, ретельно перемішуємо.

5. А тепер додаємо борошно, розпушувач, корицю і ваніль, продовжуючи заважати, заважати і заважати - вже не інтенсивно, а дуже ласкаво і обережно.

6. Вийшло рідке однорідне тісто переливаємо в змащену маслом чашу хлібопічки і включаємо режим «Бісквіт» (якщо немає такого, скористайтеся іншим режимом для солодкої випічки).

7. Намагайтеся не трясти і не рухати хлібопічку під час випікання. Як тільки пролунає звуковий сигнал - відкрийте її і подивіться, що вийшло. Бісквіт пишний, рум'яний і пружний? значить, ви все зробили правильно! остудіть бісквіт, поріжте на коржі або порційні шматочки і подавайте з будь-яким варенням, кремом і т.Д. Приємного чаювання! ;)


  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Цукрова пудра - 1, 2 склянки
  • Яйця - 10 штук
  • Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
Отже, в першу чергу, як і завжди при приготуванні випічки, просіюємо борошно. Для бісквіта це навіть більш актуально, ніж для інших видів тесту - якщо борошно гарненько збагатиться киснем, бісквіт вийде пишним і високим.

Рецепт:

1. Відокремлюємо жовтки від білків. Намагаємося зробити це якомога акуратніше - для цього беремо охолоджені яйця і користуємося окремим посудом. Якщо чисто відокремити білок не вийшло - не кладіть його в загальну миску з білками, краще залиште «на потім» для приготування менш вимогливих страв.

2. Жовтки збиваємо з цукровою пудрою до білого кольору. Краще і простіше, звичайно, міксером. Коли жовтки збільшаться в об'ємі в два, а то і три рази - перестаємо збивати.

3. Тепер справа за білками - їх теж розтираємо вручну або міксером в міцну піну. Без Сахару! А ось дрібку солі додайте - зіб'ються краще. Що, і не забудьте протерти миску серветкою, змоченою в оцті або лимонному соці!

4. Збиті білки вводимо в жовткову масу, ретельно перемішуємо.

5. А тепер додаємо борошно, розпушувач, корицю і ваніль, продовжуючи заважати, заважати і заважати - вже не інтенсивно, а дуже ласкаво і обережно.

6. Вийшло рідке однорідне тісто переливаємо в змащену маслом чашу хлібопічки і включаємо режим «Бісквіт» (якщо немає такого, скористайтеся іншим режимом для солодкої випічки).

7. Намагайтеся не трясти і не рухати хлібопічку під час випікання. Як тільки пролунає звуковий сигнал - відкрийте її і подивіться, що вийшло. Бісквіт пишний, рум'яний і пружний? значить, ви все зробили правильно! остудіть бісквіт, поріжте на коржі або порційні шматочки і подавайте з будь-яким варенням, кремом і т.Д. Приємного чаювання! ;)

Схожі рецепти