Рецепт Безе на паличці фото

Безе на паличці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Яйця
Пісні страви, Веганські страви
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Солодке, Десерти, Безе

Напередодні Нового року хочу запропонувати рецепт простого і смачного повітряного десерту з безе у вигляді ялинки на паличці. Все дуже просто, але красиво і ефектно.

Таке веселе безе порадує в свято дітей і дорослих. Меренга на водяній бані готується просто, але вимагає уваги і точності виконання рецепта. Не сумніваюся, що у вас все вийде, якщо будете слідувати покроковому опису.

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Цукор - 120 грам
  • Лимонна кислота - 1 щіпка
  • Барвник харчової зелений - 2 грами
  • Кондитерська посипка - 2 чайних ложки
безе на паличці - фото крок 1
Яйця помийте з милом. Belk відділ Желтков. Жовтки в цьому рецепті не знадобляться.
безе на паличці - фото крок 2
Додайте цукор і лимонну кислоту.
безе на паличці - фото крок 3
Збийте злегка білки з цукром і лимонною кислотою, щоб перемішати. У каструлю налийте воду, доведіть до кипіння. Після вогонь зменшите. Поставте на каструлю з водою миску з білками і цукром. Дно миски не повинно торкатися води. Збивайте 10 хвилин поки суміш не загусне і не збільшиться в об'ємі. Потім зніміть миску з водяної бані і збивайте ще 3-4 хвилини. Має вийти трохи в'язке, повітряне та густе безе, схоже на зефір.
безе на паличці - фото крок 4
Додайте в безе зелений харчовий барвник. Добре перемішайте.
безе на паличці - фото крок 5
За допомогою кулінарного мішка з насадкою відсадити на деко з пергаментом ялинки з безе.
безе на паличці - фото крок 6
У кожну ялинку вставте палички і прикрасьте кондитерської посипкою. Надішліть в духовку. Печіть безе при температурі 100-110 градусів 1-1, 5 годину.
безе на паличці - фото крок 7
Безе має вільно відходити від паперу.
безе на паличці - фото крок 8
Безе на паличці у вигляді ялинки готове. Подавайте на десерт.

Схожі рецепти