Льодяники на паличці в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Всім з дитинства знайомий смак льодяників на паличці, тому сьогодні я нагадаю, як приготувати льодяники на паличці в домашніх умовах. Приготувати їх дуже просто, інгредієнти для них завжди під рукою!
Льодяники, приготовані за цим рецептом, нагадують смак льодяників з дитинства, тому сміливо готуйте велику порцію! Такі льодяники особливо сподобаються дітям, так як їх можна вилити будь-якої форми і прикрасити різнокольоровими конфетті. Такі льодяники можна приготувати з коричневого цукру, тоді вони вийдуть значно темніше, але не менш смачними. Обов'язково порадуйте своїх дітей такими льодяниками!
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Сік або вода - 1, 5 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
1. Для приготування льодяників на паличці цукор змішайте з соком і лимонним соком. Поставте суміш на великий вогонь і дочекайтеся, поки маса стане однорідною і рідкої.
2. Потім зменшіть вогонь і варіть карамель ще приблизно 5-7 хвилин. Готовність карамелі перевіряють холодною водою: в ній крапля карамелі повинна стати повністю твердої.
3. Готову карамель вилийте на змащену олією пергаментний папір. Відразу помістіть палички в карамель і посипте її кондитерським конфетті.
4. Залиште остигати (можете помістити карамель в холодильник на 15-20 хвилин). Смачного!