Рецепт Бешбармак в узбецькій фото

Бешбармак в узбецькій
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Тісто, М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ця страва готується з самого звичайного набору продуктів. Виходить дуже смачне відварне тісто з м'ясною підливою. Бешбармак подають на обід або на вечерю. Приготуйте і порадуйте своїх близьких!

Перед вами простий рецепт приготування бешбармака узбецькою. Для приготування я використовував такі продукти: м'ясо, тісто листкове, перець болгарський, помідори, цибуля ріпчаста, квасоля, лавровий лист і спеції за смаком. Бешбармак подається в гарячому вигляді, по бажанню, можете прикрасити страву зеленню!

  • Масло рослинне - 150 грам
  • М'ясо - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Перецьь болгарський - 2 штуки
  • Помідори - 4 штуки
  • Квасоля - 100 грам
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Тісто листкове - За смаком
бешбармак в узбецькій - фото крок 1
Листкове тісто розморожуємо і ріжемо невеликими, тонкими квадратиками.
бешбармак в узбецькій - фото крок 2
В казані розігрійте масло, додайте порізане шматочками м'ясо.
бешбармак в узбецькій - фото крок 3
Також додаємо дрібно нарізану цибулю.
бешбармак в узбецькій - фото крок 4
Кладемо порізаний кубиками перець, перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні 10 хвилин.
бешбармак в узбецькій - фото крок 5
Додаємо порізані помідори, тушкуємо під кришкою, поки вони не пустять сік.
бешбармак в узбецькій - фото крок 6
Ну ось помідори пустили сік, додаємо квасоля і лавровий лист, вливаємо 200 грам кип'яченої води, перемішуємо все і продовжуємо тушкувати ще 20 хвилин.
бешбармак в узбецькій - фото крок 7
Закип'ятіть воду, підсолити її, опустіть в неї тісто. Варимо в киплячій воді 5 хвилин.
бешбармак в узбецькій - фото крок 8
Коли тісто спливе, прибираємо піну, а тісто дістаємо шумівкою і кладемо в тарілку.
бешбармак в узбецькій - фото крок 9
На тісто викладаємо приготовлену підливу. Смачного!

Схожі рецепти