Бешбармак в узбецькій
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва готується з самого звичайного набору продуктів. Виходить дуже смачне відварне тісто з м'ясною підливою. Бешбармак подають на обід або на вечерю. Приготуйте і порадуйте своїх близьких!
Перед вами простий рецепт приготування бешбармака узбецькою. Для приготування я використовував такі продукти: м'ясо, тісто листкове, перець болгарський, помідори, цибуля ріпчаста, квасоля, лавровий лист і спеції за смаком. Бешбармак подається в гарячому вигляді, по бажанню, можете прикрасити страву зеленню!
- Масло рослинне - 150 грам
- М'ясо - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перецьь болгарський - 2 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Квасоля - 100 грам
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Тісто листкове - За смаком
Листкове тісто розморожуємо і ріжемо невеликими, тонкими квадратиками.
В казані розігрійте масло, додайте порізане шматочками м'ясо.
Також додаємо дрібно нарізану цибулю.
Кладемо порізаний кубиками перець, перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні 10 хвилин.
Додаємо порізані помідори, тушкуємо під кришкою, поки вони не пустять сік.
Ну ось помідори пустили сік, додаємо квасоля і лавровий лист, вливаємо 200 грам кип'яченої води, перемішуємо все і продовжуємо тушкувати ще 20 хвилин.
Закип'ятіть воду, підсолити її, опустіть в неї тісто. Варимо в киплячій воді 5 хвилин.
Коли тісто спливе, прибираємо піну, а тісто дістаємо шумівкою і кладемо в тарілку.
На тісто викладаємо приготовлену підливу. Смачного!