Бефстроганов класичний
(покроковий рецепт з фото)
Класичний бефстроганов з яловичини - це супер класне і супер смачна страва! У нас це блюдо не затримується ні на секундочку. Дуже простий і чіткий рецепт, спробуйте!
Готується класичний бефстроганов з яловичини досить довго. Але в даному рецепті є маленька хитрість. Готується мій бефстроганов протягом 30-40 хвилин, але смак страви і саме м'ясо виходить абсолютно таке ж ніжне і м'яке, як якщо б ми готували його більше двох годин. Ми здорово економимо час, однак непогано витрачаємо на покупку гарною яловичої вирізки, максимально свіжою і молодий.
- Яловичина - 500 грам
- Крем - 150 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 3-4 штук
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Яловичину наріжте тонкими пластинами і трохи відбийте кухонним молоточком. Потім
Наріжте яловичину тонкою соломкою.
Наріжте яловичину тонкою соломкою.
Цибуля наріжте тонкими півкільцями або четвертькольцами (якщо цибуля великий).
На сковороді розігрійте олію, викладіть цибулю і смажте до м'якості на середньому
Вогні.
Вогні.
Потім додайте в сковороду соломку з яловичини і обсмажте на середньому вогні, часто помішуючи, 7-10 хвилин. За цей час в сковороді утворюється рідина, в якій буде гаситися м'ясо, стаючи все м'якше і м'якше.
Додайте борошно і обсмажте ще кілька хвилин, постійно помішуючи.
Тепер відправте в сковороду сметану, перемішайте і готуйте 2-3 хвилини.
Додайте томатну пасту, посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте і тушкуйте 10 хвилин
Повільному вогні.
Повільному вогні.
Класичний бефстроганов готовий!
Подавайте з картопляним пюре або іншими гарнірами. Смачного!